YBS nasıl bir bölüm?

YBS şöyle bir bölümdür demek imkansız çünkü okuldan okula çok değişiyor. Okula sormanız gereken soru ders programı gerçekten YBS mi yoksa işletme/iktisat + yazılım verip seni salıyor mu? İkincisi ise arkana bakmadan kaç. Gerçekten YBS’ci yapan BOUN ve Marmara var ikincisi gibi sizi ortada bırakacak olan İÜ YBS var. Neden böyle diye merak ediyorsanız buyrun: İà YBS ÃZERİNE BİR İNCELEME VE ÅAHSİ YORUMLARIM
Ben şahsen İÜ gibi köklü bir okulda bu senaryonun olmasını beklemezdim. Yazınız beni şaşırttı.

Ben şahsen İÜ gibi köklü bir okulda bu senaryonun olmasını beklemezdim. Yazınız beni şaşırttı.

Değil mi? Herkes İÜ ise iyi olmalıdır diyor. Ben de 2022'de öyle demiştim akademisyen kadrosuna, ders programına bakınca anlaşılıyor. Altında ve üstünde başka bölümler yazılabilir YBS istiyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci mühendislik kazanamıyor sonra gidip YBS okuyor. Ardından ben bilgisayar mühendisiyim diye ayak yapıyor sağda solda...

YBS'den uzak durun. Zaten bilişim piyasası çökmüş durumda her yer işsiz ve bu diploma ile hiç şansınız yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı