YDT için kaynak önerisi

ben genelde deneme çözüyodum.Evet YDS biraz tuzludur onun yerine Modadil önerebilirim şuanki fiyatlar nasıl pek bir bilgim yok.Modadil de kalitelidir

Benim hocam falan hiç izlemedim.Ama Tac dil kursunun videolarını önerebilirim erkek bir hoca anlatıyo detaylı şekilde bakmanı öneririm

Hocam aslında internette PDF şeklinde var korsan olarak.Çoğu YDT öğrencisi öyle çıkartıyo.Aynı şekilde ben de öyle yapmıştım.İstanbulda yaşıyorsanız uygun bir fiyata çıktı alabilirsiniz diğer şehirlerde var mı bilmiyorum ama mutlaka vardır.

Reading için Dilko YDS Reading kitabını önerebilirim.Beni inanılmaz şekilde geliştirmişti.Linkini bırakıyorum: Dilko Yayıncılık Yds Reading Question Bank Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam daha önce girdiniz sanırım YDT'ye, bu arada hangi denemeleri çözdünüz?

Hocam daha önce girdiniz sanırım YDT'ye, bu arada hangi denemeleri çözdünüz?
Evet hocam bu Haziran ayında girdim. Ben çoğu yayından çözdüm.YDS Publishing, Dilko , Akındil ve Modadil.YDS Publishing en zorudur bence diğer deneme sonuçlarımla karşılaştırdığımda 7-8 net oynuyordu.Akındil orta seviye diye düşünüyorum belki bir tık altıdır.Dilko güzeldir.Ama içlerinden en çok Modadil'i beğenmiştim soru kalitesi olarak ve YDT' de de zorluk olarak o seviyede çıkıyor genelde.Sınava en yakın Modadil olarak düşünüyorum.

Öyle aman aman güzel bir sonuç yapmadım tabii ki de. 14.000' e girdim.İngilizcem sıfırdı 1 yılda bu kadar oldu diyim.

Evet hocam bu haziran ayında girdim. Ben çoğu yayından çözdüm. YDS publishing, dilko, akındil ve Modadil. YDS publishing en zorudur bence diğer deneme sonuçlarımla karşılaştırdığımda 7-8 net oynuyordu. Akındil orta seviye diye düşünüyorum belki bir tık altıdır. Dilko güzeldir. Ama içlerinden en çok Modadil'i beğenmiştim soru kalitesi olarak ve YDT'de de zorluk olarak o seviyede çıkıyor genelde. Sınava en yakın Modadil olarak düşünüyorum.

Öyle aman aman güzel bir sonuç yapmadım tabii ki de. 14.000'e girdim. İngilizcem sıfırdı 1 yılda bu kadar oldu diyeyim.

Hocam merhaba kelime bilgisini nasıl geliştirdiniz İngilizce seviyem A2 YDT hazırlanmayı düşünüyorum 10 ayda bir şeyler yapılır mı sizce.

Hocam merhaba kelime bilgisini nasıl geliştirdiniz İngilizce seviyem A2 YDT hazırlanmayı düşünüyorum 10 ayda bir şeyler yapılır mı sizce.
Merhaba hocam 10 ayda tabii ki de yapılır neden olmasın.Ben tam bu aylarda başlamıştım seviyemiz hemen hemen aynıdır o zamanla.Önce basit makaleler okumaya başlamanı öneririm internette bolca bulursun A2 Level Articles yazarsan sitelere girersin okursan oralardan.Makalelerdeki bilmediğin kelimeleri çıkart bir deftere cümleli örneklerle yazabilirsin veya Quizletten kartlara yazabilirsin.Bu hem okumanı hem kelimeni geliştirecek ydt de okuma önemli 15 soru var az değil erkenden başlaman seni ileri atar.Makalelerden çıkarttığın kelimeleri iyice ezberle.Büyük ihtimalle canın sıkılıcak ama dayanmak zorundasın.Günde okuyabildiğin kadar makale oku ve bilmediğin kelimeleri çıkar örnek cümlelerle birlikte ezberle.Olay gerçekten kelime bilmekte en basit cümleyi bile anlamıyorsun 1 kelimeyi bilmeyince.Kelime ezberlerken grammer konularını teker teker iyice anlayarak bitir.Grammer olarak Taç dil kursu melih hocanın grammer videolarını öneririm gayet güzel soru çözümleriyle birlikte bana çok katkısı olmuştu youtubeye yazarsan playlist var 32 videoluk onu iyice not edip anlayarak izlemeni öneririm.Her şeyi not et soru çözerken çok işine yarayacak zamanla bakmana gerek kalmayacak zaten.Grammer konularını çalışırken bitirdiğin konuda soru çözersin zaten her gün.Ana konular bitmeye başlayınca soru çözümüne geçersin.Ben tyt ye 55 60 netlerdeyken başlamıştım.Şubat ayına denk geliyodu yanlış hatırlamıyosam tabi sana bağlı bu durum.Aklında soru varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım.

Merhaba hocam 10 ayda tabii ki de yapılır neden olmasın. Ben tam bu aylarda başlamıştım seviyemiz hemen hemen aynıdır o zamanla. Önce basit makaleler okumaya başlamanı öneririm internette bolca bulursun A2 level articles yazarsan sitelere girersin okursan oralardan. Makalelerdeki bilmediğin kelimeleri çıkart bir deftere cümleli örneklerle yazabilirsin veya quizletten kartlara yazabilirsin. Bu hem okumanı hem kelimeni geliştirecek YDT de okuma önemli 15 soru var az değil erkenden başlaman seni ileri atar. Makalelerden çıkarttığın kelimeleri iyice ezberle. Büyük ihtimalle canın sıkılacak ama dayanmak zorundasın. Günde okuyabildiğin kadar makale oku ve bilmediğin kelimeleri çıkar örnek cümlelerle birlikte ezberle. Olay gerçekten kelime bilmekte en basit cümleyi bile anlamıyorsun 1 kelimeyi bilmeyince. Kelime ezberlerken grammer konularını teker teker iyice anlayarak bitir. Grammer olarak taç dil kursu melih hocanın grammer videolarını öneririm gayet güzel soru çözümleriyle birlikte bana çok katkısı olmuştu YouTube'a yazarsan playlist var 32 videoluk onu iyice not edip anlayarak izlemeni öneririm. Her şeyi not et soru çözerken çok işine yarayacak zamanla bakmana gerek kalmayacak zaten. Grammer konularını çalışırken bitirdiğin konuda soru çözersin zaten her gün. Ana konular bitmeye başlayınca soru çözümüne geçersin. Ben TYT'ye 55 60 netlerdeyken başlamıştım. Şubat ayına denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam tabii sana bağlı bu durum. Aklında soru varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım.

Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim sırayla kaynak çözmek istersem ilk nereden başlamamı önerirsiniz bir de YDT için önce genel ingilizceye adapte olmak lazım diyorlar mesela hakkı şahinin videolarını izlemek istemiştim tam verim için genel İngilizceyi iyi seviyede bilmek gerekiyor diyorlar bu durumda ne yapayım sizce.

Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim sırayla kaynak çözmek istersem ilk nereden başlamamı önerirsiniz bir de YDT için önce genel ingilizceye adapte olmak lazım diyorlar mesela hakkı şahinin videolarını izlemek istemiştim tam verim için genel İngilizceyi iyi seviyede bilmek gerekiyor diyorlar bu durumda ne yapayım sizce.
Hocam önerim grammer videolarını kasmadan izlemek ve bol bol okuma yapmak, her gün makale okuyup oradan kelimeler çıkartmak. Ben o şekilde çalışıyorum, Mesut Koyuncu'yu kesinlikle takip edin, kendinizi bu çalışma stiline adapte ettiğiniz vakit değişimi göreceksiniz. Şu anda YDT'ye hazırlanmama rağmen YDS sorularını çözebiliyorum, benim temelim iyiydi. Asıl olay kelime öğrenmek ve İngilizceye maruz kalmak. Saygılar..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı