YDT için tavsiye

sevimhal

Yoctopat
Katılım
17 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Herkese merhaba,
Ben 2023 YKS sınavında açıköğretimden bir bölüme yerleştim fakat daha sonra eğitimim hakkında düşüncelerim değişti tekrar sınava girip İngilizce mütercim tercümanlık okumak istiyorum ama buna da geç karar verdim ve şu an TYT netim 40, YDT netim 20. 50 günde kırık OBP ile istediğim üniversitede okuyabilmem için TYT'de 80 YDT'de 60 net yapmam gerekiyor. TYT'de netlerimi yükseltebilirim ama YDT'de çok fazla kelime eksiğim var nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum tavsiye verebilecek olan var mı?
 
Öncelikle 'YKS sınavı' yani 'Yükseköğretim Kurumları Sınavı sınavı' tabirinizden yola çıkarak Türkçe çalışmanız daha iyi olacaktır.
 
American Time ve Just English haftada 1 defa ücretsiz eğitim açıyor onları takip edebilirsin. YouTube'dan izlediğim videolara çok sık denk geldiğim sponsor olan Cambly var ve referans kodu ile bayağı indirim alabiliyorsun canlı ders veriyor bu uygulamada.
Android telefon varsa APK uygulamalar indirebilirsin. Ben Duolingo ile cümle yapısını geliştirdim önerebilirim.
Play Store'da bir uygulama vardı günlük 4-5 kelime verip Türkçe karşılığını öğreniyordu kelime havuzu için iyi olabilir ama ismini hatırlayamadım şu an
 
Öncelikle 'YKS sınavı' yani 'yükseköğretim kurumları sınavı sınavı' tabirinizden yola çıkarak Türkçe çalışmanız daha iyi olacaktır.

Sağ ol TDK başkanı.

American time ve just English haftada 1 defa ücretsiz eğitim açıyor onları takip edebilirsin. YouTube'dan izlediğim videolara çok sık denk geldiğim sponsor olan Cambly var ve referans kodu ile bayağı indirim alabiliyorsun canlı ders veriyor bu uygulamada.
Android telefon varsa APK uygulamalar indirebilirsin. Ben Duolingo ile cümle yapısını geliştirdim önerebilirim.
Play Store'da bir uygulama vardı günlük 4-5 kelime verip Türkçe karşılığını öğreniyordu kelime havuzu için iyi olabilir ama ismini hatırlayamadım şu an.

Teşekkür ederim bahsettiğin sitelere baktım takibe aldım. En azından öğrenmiş olurum bu yıl gitmesem de :'(
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı