YDT tek başına halledilir mi?

YDT sınavı tam anlamıyla grammar kelime bilgisi ile çözebileceğiniz ve belirli bir doğru eşiğinin üzerine çıkabileceğiniz bir sınav değildir.Maalesef YDT sınavında soru çözme tekniklerinide bilmeniz lazım bunları soru çözerken kendiniz oluşturabilirsiniz veya hali hazırda varolan taktikleri izleyip öğrenebilirsiniz.

YDT sınavı tam anlamıyla grammar kelime bilgisi ile çözebileceğiniz ve belirli bir doğru eşiğinin üzerine çıkabileceğiniz bir sınav değildir.Maalesef YDT sınavında soru çözme tekniklerinide bilmeniz lazım bunları soru çözerken kendiniz oluşturabilirsiniz veya hali hazırda varolan taktikleri izleyip öğrenebilirsiniz.
Doğrudur ama geçen sene mezun olunca hocam öğretmen olmadan kendi başına yapamazsın dedi.

Doğrudur ama geçen sene mezun olunca hocam öğretmen olmadan kendi başına yapamazsın dedi.
Afedersin ama hocan senin gözünü korkutmaktan başka hiçbir şey yapmamış gerçekten,bomboş bir yorum.Şuanda Türkiyenin en iyi dil eğitimi veren üniversitelerinde başı çeken kurumlardan biri olan Ankara Üniversitesinde dilci bir arkadaşım var İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor dershane yardımı almaksınızın sınava çalıştı psikolojisini ne olursa olsun bozmadı ve ilk senesinde kazandı.Ben dilci değilim hiçbir zamanda olmayı düşünmüyorum ancak her bölüm ve her alan için gözlemlediğim tek şey stabil bir ortam hazırlamadan gerek psikolojik gerek akademik sınav kazanılmaz.Bu 5 ayda doğru işleri yaparsan iyi yerlere gelebilirsin diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı