YDT sınava kadar yetişir mi?

• Konuyu başlatan 874396
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.166

874396

Picopat
Sınava 5 ay kaldı ve ben YDT'de 10 net yapıyorum. Sınava kadar 70 bandına çıkma ihtimalin var mıdır? Tabii bu kişiye göre değişir ama ben olağan mıdır diye sormak istiyorum çok çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum dildesin sonuçda 1-2 ayda bile yapılır ben dilde olsam yatardım full gezerdim.

Dil okuyup gezseydiniz o zaman hocam? Ne kadar saçma bir yorum adam düzgünce soru sormuş yaptığın yoruma bak.

Sınava 5 ay kaldı ve ben YDT'de 10 net yapıyorum. Sınava kadar 70 bandına çıkma ihtimalin var mıdır? Tabii bu kişiye göre değişir ama ben olağan mıdır diye sormak istiyorum çok çalışırım.

Yetiştirebilirsiniz hocam YouTube üzerinde bir sürü kaynak var grammer halledebileceğiniz ve 5 ay boyunca yüzlerce binlerce soru çözebilecek zamanınız var.

Dostum dildesin sonuçda 1-2 ayda bile yapılır ben dilde olsam yatardım full gezerdim.
Dile bir yatkınlığın yoksa asla ve asla böyle bir şey yapamazsın. Tense'leri ezberlemelisin cümleye göre oraya ne getireceğini bilmelisin ve kelime ezberleyip kitap okumalısın. Her bölümün kendi zorluğu vardır.

Dile bir yatkınlığın yoksa asla ve asla böyle bir şey yapamazsın. Tense'leri ezberlemelisin cümleye göre oraya ne getireceğini bilmelisin ve kelime ezberleyip kitap okumalısın. Her bölümün kendi zorluğu vardır.

Neden imkansiz dediniz ki dile yatkınlığım ortalama bir lise öğrencisi kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı