YDT'de 71,4 net nasıldır?

zax23bsd

Centipat
Daha fazla  
Ben 9. sınıfım, geçen gün saat tutup 1 saat içinde 2021 YDT'sini çözdüm, 71, 4 net çıkardım 2 boş 5 yanlış ile. Ing hocası tutturdu coz diye de, iyi bir net mi? Dil ilgimi çekiyor bayağı, konuşabiliyorum da ama emin olamadım. Normalde genel denemelerim iyi denemede ~75 net çıkarıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral daha sınavına 3 sene var ve 80 soruluk YDT'de 70+ net yapıyorum diyorsun. Kötü olma ihtimalin var mı sence? Sana tavsiyem YDT denemesi çöz sürekli. Yanında ise TYT'ye asılmanı tavsiye ederim. Sürekli TYT asılırsan belki de dilde derece yapabilirsin. YDT konusunda sıkıntın olmasın 70 üzeri net gayet yeterli. Hele 9. sınıfta oldukça yeterli.

İyi öğrencilerin çoğu YDT'yi zaten fullüyor. Dil puanında asıl farkı yaratan çoğu zaman TYT oluyor. Matematik, Türkçe, fen vs. ile uğramak istemeyen öğrencilerin çoğunlukta olmasından ötürü TYT netleri pek iyi gelmiyor.

Dediğim gibi normal 9. sınıf denemelerinde de ~75 net geliyor, bir fen sıkıntı. TYT çalışacağım o kesin zaten.

Kral daha sınavına 3 sene var ve 80 soruluk YDT'de 70+ net yapıyorum diyorsun. Kötü olma ihtimalin var mı sence? Sana tavsiyem YDT denemesi çöz sürekli. Yanında ise TYT'ye asılmanı tavsiye ederim. Sürekli TYT asılırsan belki de dilde derece yapabilirsin. YDT konusunda sıkıntın olmasın 70 üzeri net gayet yeterli. Hele 9. sınıfta oldukça yeterli.

Vallahi benim biraz sıkıntı var her şeyde kendimi yetersiz görüyorum. Bir telaffuz sıkıntım var biraz onu da pratik yaparak (yayın falan yapıyorum İngilizce YouTube'da falan.) Düzelteceğim inşallah.

Matematik ile fizik çalışın gerisi hikaye. Ben bile fizik mağduruyum düşünün yani.

Şu an ben de fizik acıları çekiyorum ona çalışmak lazım.

Vallahi benim biraz sıkıntı var her şeyde kendimi yetersiz görüyorum. Bir telaffuz sıkıntım var biraz onu da pratik yaparak (yayın falan yapıyorum İngilizce YouTube'da falan.) Düzelteceğim inşallah.

Şu an ben de fizik acıları çekiyorum ona çalışmak lazım.
Link var mı acaba merak ettim.

Eğer önünüzdeki yaklaşık 3 sene içerisinde tyt sayısal'ı fulleyecek konuma gelirseniz, en baba dil bölümlerine krallar gibi giriş yaparsınız. Dilciler fix 70+ net yapıyor. Belirleyici kısım tyt. Tyt türkçeniz eğer ydt iyiyse iyidir diye düşünüyorum. Edebiyat konuları da yok en nihayetinde.
Valla benim biraz sıkıntı var her şeyde kendimi yetersiz görüyorum. Bi telaffuz sıkıntım var biraz onu da pratik yaparak(yayın fln yapıyorum İngilizce youtube da fln.) Düzelteceğim inşallah.
Hazır elinizde vakit varken oyun da oynayarak geliştirebilirsiniz telaffuz muhabbetini. Ben sizden de küçük bir bebeydim cs:go'da info vermeye çalışırken, iyi yönde etkilemiştir ingilizcemi. Ayrıca konu dışı tavsiyeler vermem gerekirse adam gibi bir sandalyeniz olsun, dik durun doğru postürle oyun oynayın/ders çalışın. Mazallah benim gibi boyun düzleşmesi sorunu yaşayabilirsiniz. Sosyal hayattan da soyutlamayınız kendinizi, hobiler edinin arkadaşlar yapın kendinize fazla yüklenmeyin mentali sağlam tutun gerisi çerez. Her insandan duyarsınız ben senin yaşında olsam diye, ileride 9.sınıflara ben senin yaşında olsaydım dememek için elinizden geleni yapın hocam 💀💀.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolardan biri normalde Twitch'deyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolardan biri normalde Twitch'deyim.

Telaffuzunuz gayet güzel bu arada hocam, haksızlık etmeyin bence kendinize. Multiplayer oyunlar, belki sohbet odaları, açtığınız canlı yayınlar hep geliştirecektir telaffuzunuzu. İngilizce bilen arkadaşlarınız varsa onlarla paso ingilizce konuşun, benim lisede bir arkadaşım vardı arada yapıyorduk öyle ikimize de faydası oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı