YDT'ye çalışmak için ders çalışma hizmeti önerisi

szxcc39

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim. Bu sene girdiğim sınavda dil bölümünden büyük ihtimalle istediğim yere yerleşemeyeceğimi fark ettim. Büyük ihtimalle bir yer yazmak yerine mezuna kalmaya düşünüyorum. Ama dershaneye gidemeyeceğim ve çoğu dil kaynağında soru çözüm olmuyor veya soru çözümleri birazcık saçma olabiliyor. Bunun için kunduz, Doping Hafıza, kopilat gibi soru çözüm ve koçluk hizmetlerini almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bence gereksiz şeyler ben de sizin gibi sınava girdim bu sene ilk 20k gelmesini bekliyorum alman dili edebiyatı okumayı düşünüyorum sizin söylediğiniz programlara para harcamak yerine kendime harcadım denemelere harcadım ben böyle daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam bence gereksiz şeyler ben de sizin gibi sınava girdim bu sene ilk 20k gelmesini bekliyorum alman dili edebiyatı okumayı düşünüyorum sizin söylediğiniz programlara para harcamak yerine kendime harcadım denemelere harcadım ben böyle daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam yapamadığım sorular olunca ne yapacağımı bilmiyorum. Bazı kaynakların cevap anahtarı bile verilmiyor. Soru çözüm sunan kaynakların denemelerini çözdüğümde ise anlatılandan hiçbir şey anlamadım. Dershaneye zorlayacağı için mezun senemde evde kalmayı düşünüyorum ve yapamadığım YDT sorularını saydığım sebeplerden dolayı halledemem gibi gözüküyor. Bu yüzden soru çözüm için kaliteli bir hizmet arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı