Yedek Astsubay Uzman Çavuş olabilir mi?

bbq1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik
Merhaba, yedek astsubay olarak askerlik yapınca uzman çavuş olarak kalınabilir mi Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yedek astsubay olarak askerlik yapınca uzman çavuş olarak kalınabilir mi Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda?
Tezkereyi aldıktan sonra başvurunu yaparak uzman çavuş olabilirsin tabi herhangi bir sıkıntı yok bende 385. Dönem yedek astsubaydım bir kaç devrem uzm çavuş ayrıca jandarmada olanlar da var.

Tezkereyi aldıktan sonra başvurunu yaparak uzman çavuş olabilirsin tabi herhangi bir sıkıntı yok bende 385. Dönem yedek astsubaydım bir kaç devrem uzm çavuş ayrıca jandarmada olanlar da var.
Ben bizim uzmanlara sordum K.K.K.'da yaptığın zaman olamıyorsun rütbeni düşüremiyorsun demişlerdi o zaman lise KPSS girmek lazım sözleşmeli er için de başvurdum ama oda 3 sene bekletiyor ve TSK dış alım da yapmıyor :(

Yedek Astsubay olarak askerlik yaptığında daha sonra Astsubay olarak devam etme şansın doğuyor diye biliyorum neden Uzman Çavuşluk?

Yedek Astsubay olarak askerlik yaptığında daha sonra Astsubay olarak devam etme şansın doğuyor diye biliyorum neden Uzman Çavuşluk?
Bize bildirmediler ondan dolayı kaçırdım yaşım da 24 KPSS girsem bu sefer astsubay yaşı geçiyor uzmanın yaşı biraz ileri ve her sene lise KPSS oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı