O almam gereken kalori icinde istediğimi yiyebilir miymKalori hesabı yapacaksınız hocam. Almanız gerekenden daha az yerseniz kilo almazsınız.
Hocam pide yiyerek spor yapılmaz gerekli kaynaklardan araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.O almam gereken kalori icinde istediğimi yiyebilir miym
O almam gereken kalori icinde istediğimi yiyebilir miym.
Usta ben onu demedim pide yedim bugün bi zarari olur mu anlaminda soyledimHocam pide yiyerek spor yapılmaz gerekli kaynaklardan araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.
Bence önermem tamamen şekerle ya da karbonhidratla kalori almak da sağlıklı değil. Dengeli ve sağlıklı olması önemli. Kendi hayat tarzınıza uygun bir diyet bakının bence.O almam gereken kalori icinde istediğimi yiyebilir miym
Bir iki günden kilo zararı olmaz hocam. Arada bir cheat day yapılabilir. Ayrıca spor yaparken kendiniz bir yerlerden araştırma yaparsanız daha fazla eğlenirsiniz.Usta ben onu demedim pide yedim bugün bi zarari olur mu anlaminda soyledim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.