Sağlıklı beslen o zaman. Aklıma başka bir öneri gelmiyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.Evet de hocam kas falan istemiyorum babam dalga geçiyor gögüsler şişmiş diyor ya utanıyorum düz olsun olmaz mı be.
Sağlıklı beslen o zaman. Aklıma başka bir öneri gelmiyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.Evet de hocam kas falan istemiyorum babam dalga geçiyor gögüsler şişmiş diyor ya utanıyorum düz olsun olmaz mı be.
Hocam eğer kızsanız -nickiniz öyle gibi duruyor eğer erkekseniz kusuruma bakmayın- ergenliğe girdiğiniz için göğüsleriniz belirginleşmiş olabilir. Bunu düz yapmanın yolu yoktur muhtemelen yani yoktur. Eğer kilolu hissediyorsanız kendinizi dışarıda yürüyebilirsiniz, egzersiz yaparak kalori yakabilirsiniz.
ne gibiSağlıklı beslen o zaman. Aklıma başka bir öneri gelmiyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Hocam kalori yakabilirsiniz o zaman, utanmanızada gerek yok herkes fit veya herkesin kası yok nede olsa.Erkek.
nedenki13 yaşında olduğunuza emin misiniz?
nasıl yakıcazHocam kalori yakabilirsiniz o zaman, utanmanızada gerek yok herkes fit veya herkesin kası yok nede olsa.
kas istemiyommnedenki
nasıl yakıcaz
Tartıldığımda 46 çıktım, 45-46 diyebilirim 13 yaşındayım ama denizde havuzdayken göğüslerimden utanıyorum. Ne yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.