Yemek yememe rağmen sıskayım

Denklem basit: Günlük kalori ihtiyacınızın ortalama ~500 fazlasını alırsanız, günlük makro ihtiyaçlarınızı yani sırasıyla; karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyaçlarınızı karşılarsanız kilo alırsınız.

2 tost, tavuk döner ve patatesle kilo alamazsın. Boyun ve kilona göre günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp, internetten yiyeceklerin besin değerlerini araştır.

Muhtemelen yağ oranı düşük, tığ gibi bir vücut yapın var. Diyetinde %60 gibi bir yüzdelikle karbonhidratlara ihtiyaç ver, günlük protein ihtiyacını rahat karşıla, yediğin yiyeceklerin yağ oranını kafaya takmaya en azından senin vücut tipin için gerek yok.

Merhaba arkadaşlar. 15 yaşına gireceğim ama halen daha kilom çok az boyum 161 kilom 40'Ti 45'e çıkardım ama daha da geçemedim bu kiloyu arada 1 kilo artıyorum ama bir türlü geçemiyorum 50-55 kilo olmak istiyorum. Günde genellikle sabah 2 tost öğlen 5 gibide bir tavuk döner biraz da patates falan yiyorum. Günde yemek yemeden önce de kola gofret cips falan yiyorum. Akşamda bazen tost yiyorum veya abur cuburlarla doyuyorum ama kilo yok iyi yediğimi düşünüyorum ama böyle durum bana öyle geliyor herhalde.
Bazen de vücudun özelliği öyle olabiliyor. Mesela kardeşim de ne kadar yese bile kilo alamıyor adam akıllı.

Merhaba arkadaşlar. 15 yaşına gireceğim ama halen daha kilom çok az boyum 161 kilom 40'Ti 45'e çıkardım ama daha da geçemedim bu kiloyu arada 1 kilo artıyorum ama bir türlü geçemiyorum 50-55 kilo olmak istiyorum. Günde genellikle sabah 2 tost öğlen 5 gibide bir tavuk döner biraz da patates falan yiyorum. Günde yemek yemeden önce de kola gofret cips falan yiyorum. Akşamda bazen tost yiyorum veya abur cuburlarla doyuyorum ama kilo yok iyi yediğimi düşünüyorum ama böyle durum bana öyle geliyor herhalde.
Yağlı ve sağlıksız gıdalar tüketiyorsun. Böyle beslenmeye devam edersen kilo değil sadece yağ almaya başlarsın. Abur cuburu kes. Sebze, meyve vs. ye. Tavuk döner gibi dışarıda üretilen yağlı yiyecekler tüketme. Mümkün olduğunca evden beslen. Protein almayı unutma.

Yağlı ve sağlıksız gıdalar tüketiyorsun. Böyle beslenmeye devam edersen kilo değil sadece yağ almaya başlarsın. Abur cuburu kes. Sebze, meyve vs. ye. Tavuk döner gibi dışarıda üretilen yağlı yiyecekler tüketme. Mümkün olduğunca evden beslen. Protein almayı unutma.
Neden ki, yağ yağlandırır mı? Böyle beslenirse neden sadece yağ alıyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı