Yeni açıklanan asgari ücret yeterli mi?

Yeni açıklanan asgari ücret yeterli mi?

• Oy verenlerin toplamı
    232
  • Anket kapandı .
Vallahi bekar adam bile zor geçinir, Allah'tan içkim, sigaram yokta ucu ucuna yetiyor.
Bizim devletin sistemi yanlış, şimdi 5 gün sonra yeni yıl olacak. Millete %15 verdi ocak 1'de bakın bakalım her şeye nasıl % 25 zam geliyor, hep beraber göreceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelen zamlar ile verdikleri parayı alırlar merak etmeyin, bazı insanları görüyorum 1600 TL bile yeter diyor. En azından 3000 TL olsa ve vergi azaltılsa, insanlar rahat yaşar.

Türkiye'nin acı gerçekleridir bunlar, üzülerek söylüyorum. Yapacak hiçbir şey yok, yapacak olduğun yerli otomobilden bana ne millete ne 150 bin TL'yi ömrüm boyunca bir arada görmedim. zaten millet perişan ağalar paşalar bu işler zenginin işi, fakir fukaraya sadece şükür etmek öğretildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelen zamlar ile verdikleri parayı alırlar merak etmeyin, bazı insanları görüyorum 1600 TL bile yeter diyor. En azından 3000 TL olsa ve vergi azaltılsa, insanlar rahat yaşar.
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum. Burda giderler büyük şehire göre daha az. Hayat daha ucuz. Burada bile 1600 TL ile geçim imkansızdır. Ancak söyle olursa mümkündür. Ev senin olcak kira derdin olmayacak. Ailen yakınında olcak erzak yardımı yapacak. Çocugun ise kesinlikle olmayacak. Ancak böyle geçinirsin 1600 TL ile.

Konuyla alakası yok ama moderatörlüğün hayırlı olsun. Yanlış anlama ama seni pek tanımıyorum ama yazdığını görüyordum. Umarım sevilerek ve severek yaparsın. Göz sağlığına dikkat et. @Motionless IN White

Son düzenleme:
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum. Burda giderler büyük şehire göre daha az. Hayat daha ucuz. Burada bile 1600 TL ile geçim imkansızdır. Ancak söyle olursa mümkündür. Ev senin olcak kira derdin olmayacak. Ailen yakınında olcak erzak yardımı yapacak. Çocugun ise kesinlikle olmayacak. Ancak böyle geçinirsin 1600 TL ile.

Konuyla alakası yok ama moderatörlüğün hayırlı olsun. Yanlış anlama ama seni pek tanımıyorum ama yazdığını görüyordum. Umarım sevilerek ve severek yaparsın. Size çok bir şey vermiyorlar zaten. Göz sağlığına dikkat et. @Motionless IN White
Teşekkür ederim, göz sağlığım yerinde doktor kontrolündeyim. Zamanımı boşa harcamaktan daha iyi oldu, elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Teşekkür ederim, göz sağlığım yerinde doktor kontrolündeyim. Zamanımı boşa harcamaktan daha iyi oldu, elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Böyle düşünüyorsan çok güzel. Technopat bir hevestir. Umarım pişman olmazsın. Daha çok konuşmak yazmak isterdim ama yarın benim işe gitmem gerekiyor. 🤭 İyi bir köle olarak işimi yapıp asgari ücretimi almam lazım. Gerçi son zamdan sonra artık asgari ücretin altında alıyorum. Özel sektör ne yapacan ki. 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı