Yeni Açılan Server Nasıl Doldurulur?

hoopperr

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2019
Mesajlar
94
Oyun yöneticisi'nden server aldım. 2 ay önce insanlar giriyor oynuyor çıkıyor ama ancak ben girip bir süre beklediğimde anlayacağınız çok aktif değil. İnsanlarn sürekli girmesini sağlamak serveri sürekli aktif tutmak için ne yapmalıyım? Yani ben olmadığımda bile girmeleri için?
 
Hile korumaya yatırım yaparak da ciddi bir kitle edinebilirsin. Adminler zaten bunu yapıyor olabilir benim kast ettiğim daha ileri bir şey.
 
O zaman şöyle düşünüyorum.Bu ayın parasını ödemeyeceğim sonra server kapanacak ve ben bulabildiğim en yakın Ip adresini tekrar satın alacağım.Temiz bir başlangıç yapacağım.Gerçi o zaman pluginleri falan bütün ıvır zıvırları tek tek tekrar ayarlamam gerekiyor.Offff keşke araştırıp açsaydım.
 
Beyler bir şey soracağım. Cs Go da düşük ping olayının bir çözümü var mı? Ben kablonet kullanıyorum. Türksat Kablonet | Resmi Başvuru Web Sitesi ® bu adreste bulunan yüz güldüren kampanyası. 100 mbit internet alabiliyorum. Hız testlerinde 90 üstü hız veriyor. Ama ping değerlerim bazen 70 bazende 90 seviyelerinde çıkabiliyor. İnternet bağlantısı kablo ile bağlı. Kablosuzda ping yüksek çıkıyor.
 
çok sunucu yönettim bayağı bir aktif kitleye ulaşmıştım ancak 2019-2020 dönemlerinde cs go topluluk sunucuları battı zaten, taglar kısmına ilgi çekici içerikler yazabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı