Yeni alınacak sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

Windows 10 kur 11 kurup denedim fakat hiç beğenmedim en az 8 GB RAM istiyor ayrıyeten benim için 10 daha iyidir eğer keserse 11'e geçebilirsin zaten.

İkisinin de desteği aynı zamanda kesiliyor ve güncellik olarak öyle ama daha fazla RAM yiyor diyorlar.

Hocam ikisini de güncellemesi aynı zamanda bitmiyor mu?

Duyuru yapmadıysa Windows 10 desteğini keser Win 12 çıkarır Windows 11 desteğini keser Win 13 çıkarır.

1 ile 1,5 yıl arasında bi süre var

Hocam desteği kesme tarihi aynı gösteriyor aralarında 1 ay falan oynuyor?

Hocam Microsoft'un sitesinde "14 Ekim 2025'ten sonra güvenlik güncelleştirmelerini almayacak ve Microsoft artık Windows 10 için teknik destek sunmayacak." yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat virüs programı kurulup hala kullanılır bence Windows 12'ye bakmamız lazım.

Hocam Microsoft'un sitesinde "14 Ekim 2025'ten sonra güvenlik güncelleştirmelerini almayacak ve Microsoft artık Windows 10 için teknik destek sunmayacak." yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat virüs programı kurulup hala kullanılır bence Windows 12'ye bakmamız lazım.

Doğru bende virüs programı kurup öyle yapacağım teşekkürler.

Microsoft kendisi söylüyor o yüzden orası doğru virüs programı kurup devam edebilirsiniz şu an virüs programıyla Windows 7 kullananlar bile var.

Windows 10 öneriririm, arkadaşım dahil çoğu kişi W11 de çökmelerle ve daha birçok sorunlarla karşılaşıyor.

Alacağınız sisteme bağlı gidip de 4000 serisi ekran kartıyla Ryzen güncel bir işlemciyi kaldırmaz.

Windows 10 öneriririm, arkadaşım dahil çoğu kişi W11 de çökmelerle ve daha birçok sorunlarla karşılaşıyor.

Bilmiyorum bende kullandım tek bir sorun yaşamadım sadece ürün anahtarı sorunum vardı oda kaçak olduğundan galiba :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı