Yeni alınan bilgisayar açılırken fanların LED'leri yanıp sönüyor

Emircan Hasret

Megapat
Daha fazla  
RAM
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5
SSD veya HDD modeli
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB
Ekran kartı
Gainward GeForce RTX 4070 Super
Anakart
MSI PRO B650M-B 6800mhz
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Merhaba,
Sinerji üzerinden aldığım yeni bilgisayarımda, bilgisayarı açarken BIOS logosu geldiğinden sonra LED'ler yanıyor ve sönüyor videoda olduğu gibi. Acaba bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?
Denediğim şeyler;
RAM'leri söktüm, taktım.
Fan kablosunu söktüm, taktım. Başka yuvaya takacaktım fakat kabloyu çok germişler.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sinerji üzerinden aldığım yeni bilgisayarımda, bilgisayarı açarken BIOS logosu geldiğinden sonra LED'ler yanıyor ve sönüyor videoda olduğu gibi. Acaba bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?
Denediğim şeyler;
RAM'leri söktüm, taktım.
Fan kablosunu söktüm, taktım. Başka yuvaya takacaktım fakat kabloyu çok germişler.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam belki mod değiştirmissiniz ışık modu tuş varsa tuşa basın veya değiştirin.

Hocam iki USB, reset, kapatma açma tuşu dışında herhangi bir mod tuşu veya hiçbir şey yok.

Hocam kumanda varsa kumanda ile deneyin veya uygulaması varsa uygulamadan da deneyebilirsiniz bir sorun olduğunu çok düşünmüyorum fanlar çalışıyor çünkü PSU da olabilir eğer varsa.

Hocam iki USB, reset, kapatma açma tuşu dışında herhangi bir mod tuşu veya hiçbir şey yok.

Reset tuşu reset atıyor mu bende de reset tuşu vardı renkleri değiştiriyordu hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı