nasıl yaptığını öğrenebilirmiyimSelam. Konu çözümlenmiştir. Ön 3 fanı direkt PSU'ya bağladım.
Herkese teşekkürler.
Hocam fanın 2 farklı kablosu olmalı Bu kablolardan biri ARGB diğeri de fanın dönmesi için güç kablosudur. Siz ARGB 3 pinli başlığı anakarttaki 5v ARGB girişine takıp ışıklandırmasını çalıştırmışsınız sadece. Ayrıca fandan çıkan diğer PWM kafayı da ana kartınızdaki CPU fan girişine bağlamalısınız.ustam bende de cooler master hyper 212 v2 tek fanlı kule tipi işlemci soğutucu var. argb model bir fan buldum cooler master sickflow marka. 3 pinli girişe bağladım ama sadece argb özelliği çalışıyor fan dönmüyor. pwm dc modunu da denedim yine çalışmıyor. bana da yardımcı olur musunuz ?
aynen tam da aradığım cevap. 2 kablosu var 1ini bağladım argb olanı, diğeri 3 pinli ama anakarttaki chase fan girişi 4 pin bir sıkıntı olur mu ?Hocam fanın 2 farklı kablosu olmalı Bu kablolardan biri ARGB diğeri de fanın dönmesi için güç kablosudur. Siz ARGB 3 pinli başlığı anakarttaki 5v ARGB girişine takıp ışıklandırmasını çalıştırmışsınız sadece. Ayrıca fandan çıkan diğer PWM kafayı da ana kartınızdaki CPU fan girişine bağlamalısınız.
4 pinli yere de taksanız sorun olmaz. Yeter ki tırnağın oldu kısmı doğru takın. Tırnağı oturttuğunuz sürece dediğim gibi sorun olmaz.aynen tam da aradığım cevap. 2 kablosu var 1ini bağladım argb olanı, diğeri 3 pinli ama anakarttaki chase fan girişi 4 pin bir sıkıntı olur mu ?
Anakarta veya fana zarar vermeyiz değil mi ? tamam çok teşekkür ediyorum4 pinli yere de taksanız sorun olmaz. Yeter ki tırnağın oldu kısmı doğru takın. Tırnağı oturttuğunuz sürece dediğim gibi sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.