Yeni alınan bilgisayarda yapılması gerekenler nelerdir?

Driver ve Tools yazan bölümdeki VGA BIOS AUDIO vb. şeyler var hepsini yüklemem mi lazım ?

2666 mhz destekliyor 3000 e çeksem bir şeyi değiştirir mi ? Bu olayı ayrıntılı anlatırmısınız ?
dxdiag 'dan BIOS sürümünü kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Audio da indirilebilir. VGA gerek yok harici ekran kartınız varsa.

Arkadaşların dediği şeyleri yaptıktan sonra, bence CPU-Z, HW Monitör, Fraps ve Aida64 yazılımlarını yükleyerek bilgisayarınızı takip altında tutun. Zira bu yazılımlar işlemci kullanımı, sıcaklık, performans, FPS gibi değerleri anlık takip etmenize yarayacak olan ücretsiz yazılımlardır.

Arkadaşların dediği şeyleri yaptıktan sonra, bence CPU-Z, HW Monitör, Fraps ve Aida64 yazılımlarını yükleyerek bilgisayarınızı takip altında tutun. Zira bu yazılımlar işlemci kullanımı, sıcaklık, performans, FPS gibi değerleri anlık takip etmenize yarayacak olan ücretsiz yazılımlardır.
Hakan programların orjinal linkini atarsan çok sevinirim zira ben bulamadım.

Önce Ge Force Experience, Afterburner, DirectX Web, AIO Framework ve Visual C++ Repack kur daha sonra isteğe bağlı 7Zip, Potplayer, CCleaner gibi temel ihtiyaç programlarını kurup keyfini çıkar. Hariçten fazla gereksiz program yükleyip ön belleği şişirme derim.
Dediğiniz programları indiriyorum hocam. Ek olara bende Winrar ,Steam ve orijin yüklü.
Önce Ge Force Experience, Afterburner, DirectX Web, AIO Framework ve Visual C++ Repack kur daha sonra isteğe bağlı 7Zip, Potplayer, CCleaner gibi temel ihtiyaç programlarını kurup keyfini çıkar. Hariçten fazla gereksiz program yükleyip ön belleği şişirme derim.
Hocam Geforce programındaki güncellemeleri yapmayı öneriyor musun ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı