Yeni alınan Casper Excalibur G770 laptopa neler yapılmalı?

Lioren

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul/Beyoğlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba.

17.000TL'ye 6 ay taksitle Casper Excalibur G770 aldık Hepsiburada üzerinden ve yarın kargoda seçeneği ile aldık. Yani büyük ihtimal yarın eve gelir.

Sistem özellikleri:

8 GB RAM (8x1) (1 slot daha varmış 8 GB daha eklenebilir ama onu sonraki ay yapacağız.)
500GB SSD (uzun süre yeter diye düşünüyorum)
RTX 3050 Ti.
Windows 11 Home (yeterli bence)
i5 11400H.
144Hz.

Sistem bu. Sırasıyla neler yapmam lazım söyler misiniz? Driverlari kuracağım, gerekli programları kuracağım, kendime göre masaüstünü özelleştireceğim, oyun indirme programları kuracağım, her şeyi orijinal kullana :( kullanacağım, laptopu hızlandıran ayarları yapıp Game Pass alıp oyunları kuracağım değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

17.000TL'ye 6 ay taksitle Casper Excalibur G770 aldık Hepsiburada üzerinden ve yarın kargoda seçeneği ile aldık. Yani büyük ihtimal yarın eve gelir.

Sistem özellikleri:

8 GB RAM (8x1) (1 slot daha varmış 8 GB daha eklenebilir ama onu sonraki ay yapacağız.)
RTX 3050 Ti.
i5 11400H.
144Hz.

Sistem bu. Sırasıyla neler yapmam lazım söyler misiniz? Driverlari kuracağım, gerekli programları kuracağım, kendime göre masaüstünü özelleştireceğim, oyun indirme programları kuracağım, her şeyi orijinal kullana :( kullanacağım, laptopu hızlandıran ayarları yapıp Game Pass alıp oyunları kuracağım değil mi?
Hocam, iade etme şansınız var mı?

Artı -1 Eksi
Merhaba.

Sistem özellikleri:

RTX 3050 Ti.
i5 11400H.
144Hz.

1) Sistem bu. Sırasıyla neler yapmam lazım söyler misiniz? Driverlari kuracağım, gerekli programları kuracağım, kendime göre masaüstünü özelleştireceğim, oyun indirme programları kuracağım, her şeyi orijinal kullana :( kullanacağım, laptopu hızlandıran ayarları yapıp Game Pass alıp oyunları kuracağım değil mi?

2) Bir de hangi ücretsiz Anti-Virüs önerirsiniz? Eğer ücretli önerecekseniz tek seferlik satın alımlı olsun. Abonelik gibi olsun istemiyorum. Zaten param yok.

3) Game Pass'in hangi versiyonunu alayım? Eskiden Ultimate vardı. Sonra laptopumu Windows 8.1 yaptığım için kullanamayıp iptal ettim.
Kaspersky öneririm antivirüs'ü ayrıca tek kuracağın driver Casper de 2 adet Hotkey ve Control Center. Casper Driver İndirme | Casper.com.tr

Katılıyorum, aslında G770 de hiç sıkıntı çekmedim fakat fiyatına göre malzeme kalitesi kötü.

Artı -1 Eksi

Uyarı yemiştim yazamadım kusura bakmayın. Laptop dün öğlen 2 gibi geldi. Performansı güzel ama laptopun sağ tarafı fırın gibi. Fan sesi de bazı oyunlarda yükseliyor. Bizim apartmanın üzerinden uçak geçtiğinde uçağın sesini bastırıyor.

Kaspersky öneririm antivirüs'ü ayrıca tek kuracağın driver Casper de 2 adet hotkey ve Control Center. Casper Driver İndirme | Casper.com.tr

Katılıyorum, aslında G770 de hiç sıkıntı çekmedim fakat fiyatına göre malzeme kalitesi kötü.

Elimi ekran ve hoparlör arasına getirdiğimde tüylerimi çekiyor. Malzeme kalitesi kış ayı için gayet iyi evi tek başına ısıtabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı