Nasıl bozuk değil her iki bilgisayarda da çalışmıyor ben böylesini görmedim elime iki adet ekran kartı geçti her ikisi de taktığım anda çalıştı. Yanlış anlıyor olabilirmisin ikinci sistemde BIOS güncellemesine gerek yok, gerek olmamasına rağmen ben BIOS güncellemesini de yaptım. Dediğinizi anlıyorum BIOS güncellemesini yapmadan açılmayacağını fakat dikkatli bakarsanız konuya anlarsınız.
Nasıl bozuk değil her iki bilgisayarda da çalışmıyor ben böylesini görmedim elime iki adet ekran kartı geçti her ikisi de taktığım anda çalıştı. Yanlış anlıyor olabilirmisin ikinci sistemde BIOS güncellemesine gerek yok, gerek olmamasına rağmen ben BIOS güncellemesini de yaptım. Dediğinizi anlıyorum BIOS güncellemesini yapmadan açılmayacağını fakat dikkatli bakarsanız konuya anlarsınız.
Derken? Keşke söyleseydiniz ben her şeyimden memnunum ve sosyale sorarak topladım işlemcim ve güç kaynağım sosyalde ki arkadaşlar önerdi. Bir adet daha RAM alacağım.
B450-F almak yerine bir adet daha 8 GB RAM alabilirdiniz. Kim önerdiyse millete tavsiye vermeyi bıraksın bence. B450-F gereksiz pahalı bir anakart. Ama ışıklı
B450-F almak yerine bir adet daha 8 GB RAM alabilirdiniz. Kim önerdiyse millete tavsiye vermeyi bıraksın bence. B450-F gereksiz pahalı bir anakart. Ama ışıklı
B350', A320 ve X370'ler BIOS güncellemesi olmadan çalışmaz. Ancak destekliyor, evet.
Abi anakartı daha fazla FPS için almazsın zaten. Mantığınız baştan yanlış. Seviye yükseldikçe mosfet soğutmasının kalitesi, Faz sayısı, daha kaliteli ses yongası gibi etkenler var. Elbette kullanılacak işlemci için teoride S2H yeterli gelecektir.
Abi anakartı daha fazla FPS için almazsın zaten. Mantığınız baştan yanlış. Seviye yükseldikçe mosfet soğutmasının kalitesi, Faz sayısı, daha kaliteli ses yongası gibi etkenler var.