Ben yukarda pek ne demek istediğini anlamadım. Samsungun kendi adaptörünü kullandığın sürece iki türlüde kullanırsan bir sorun olmaz herhalde.O zaman hızlı şarj özelliğini açıp kendi adaptörüyle şarj edeyiyim değilmi
Ben yukarda pek ne demek istediğini anlamadım. Samsungun kendi adaptörünü kullandığın sürece iki türlüde kullanırsan bir sorun olmaz herhalde.O zaman hızlı şarj özelliğini açıp kendi adaptörüyle şarj edeyiyim değilmi
Düne göre daha az ısınıyor şarjda falan teşşekrülerBence garantiye verin. Benim pc var alındığından beri ısınıyor ama bu modellerde kronik bir sorun.Böyle kronik sorunlar var mı araştırın. Yok ise garantiye vermeniz en mantıklısı.
Artık 39 dereceyi geçmiyor ve normal zaten bu değerlerBence garantiye verin. Benim pc var alındığından beri ısınıyor ama bu modellerde kronik bir sorun.Böyle kronik sorunlar var mı araştırın. Yok ise garantiye vermeniz en mantıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.