Yeni Alınan Galaxy A50 Isınıyor

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün Galaxy A50 aldım ve telefon normal gezerken Instagram'da falan az da olsa ısınıyor. Şarj olurken de daha çok ısınıyor el yakacak kadar değil ama hissediliyor. Bu yeni telefona göre normal mi? Bir de bataryası ısınmıyor üst kısmı ısınıyor.
Telefonu şarjdayken kullağıma koyunca ısındığı baya belli oluyor

Son düzenleme:
Cpu-z den baktığıma göre batarya sıcaklığı 38 derece falan
Gayet normal bir değer. Tabi daha fazla çıkarsa 43 derece üstüne falan o zaman direk garantiye göndermeniz gerekir. Samsung garantisiyle karşı karşıya gelmek çok vahim bir olaydır. Kasanız plastik olduğu için sıcaklığı daha fazla hissedebilirsiniz.

Gayet normal bir değer. Tabi daha fazla çıkarsa 43 derece üstüne falan o zaman direk garantiye göndermeniz gerekir. Samsung garantisiyle karşı karşıya gelmek çok vahim bir olaydır. Kasanız plastik olduğu için sıcaklığı daha fazla hissedebilirsiniz.
teşekkürler
Anormal gibi geldi bana. Bende J4+ var bahsedilen hiçbir sorunu yaşamadım.
j4+ ile arasında telefonun farklar var gerek işlemci gerek ram ve telefonda hızlı şarj olduğu için banada normal geldi ısınması ama yinede korktum
Telefon şarj halindeyken ısınması gayet normaldir. Günümüz hava şartları sıcak olduğundan telefonlar bir nevi biraz sıcak çalışabilir. Telefonunuz normal kullanımda sıcaklığı kaç derece oluyor.
Şuan telefon hala şarj oluyor %99 da batarya sıcaklığı 36.7 derece

teşekkürler

j4+ ile arasında telefonun farklar var gerek işlemci gerek ram ve telefonda hızlı şarj olduğu için banada normal geldi ısınması ama yinede korktum

Şuan telefon hala şarj oluyor %99 da batarya sıcaklığı 36.7 derece
Şimdi daha fazla bilgi lazım. Bu 38 derece oyun oynarken mi ölçtünüz sosyal medya veya şarj olurken mi yoksa telefonu açar açmaz mı?
Ayrıca siz telefonu şarjdayken mi kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar bugün Galaxy A50 aldım ve telefon normal gezerken Instagram'da falan az da olsa ısınıyor. Şarj olurken de daha çok ısınıyor el yakacak kadar değil ama hissediliyor. Bu yeni telefona göre normal mi? Bir de bataryası ısınmıyor üst kısmı ısınıyor.
Telefonu şarjdayken kullağıma koyunca ısındığı baya belli oluyor
Bendede a50 var normal bu sıcaklık hem yaz sıcaklığı hemde arka kısmı plastik olduğu için ısınıyor şarjda da ısınması normal.

Bendede a50 var normal bu sıcaklık hem yaz sıcaklığı hemde arka kısmı plastik olduğu için ısınıyor şarjda da ısınması normal.
Teşekkürler gerçekten içim rahatladı daha yeni alınan telefonun bozuk çıkması çok kötü birşey soraacağım ınstagramaa falan takılırkende çook azda olsa ekranın üst kısmı sınıyor mu ama baya az

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı