Yeni Alınan Galaxy A50 Isınıyor

Teşekkürler gerçekten içim rahatladı daha yeni alınan telefonun bozuk çıkması çok kötü birşey soraacağım ınstagramaa falan takılırkende çook azda olsa ekranın üst kısmı sınıyor mu ama baya az
Evet ama aşırı az farketmiyorum bile sen dedin diye kontrol ettim var ama baya az işte. Sıkıntı olmaz bence.

Çok iyi...
Yani o telefon için.

Ben pubg de 40.3-41 derece arasında bulabiliyorum telefonu. S10e modeli. Neyseki soğutma sistemi var hemen soğutuyo.
Birşey daha soracaktım hızlı şarj ile telefon çok hızlı şarj oluyor ve bu beni korkutuyor 20 dk da %13 de %40 a geldi ben 5v1A adaptör ile şarj etsem olurmu?
yada kendi hızlı şarj özelliğine sahip olan adaptörüyle şarj edip hızlı şarj özelliğini telefondan kapasam

Birşey daha soracaktım hızlı şarj ile telefon çok hızlı şarj oluyor ve bu beni korkutuyor 20 dk da %13 de %40 a geldi ben 5v1A adaptör ile şarj etsem olurmu?
yada kendi hızlı şarj özelliğine sahip olan adaptörüyle şarj edip hızlı şarj özelliğini telefondan kapasam
Benimki de öyle sorun yok. %90 lara gelince yavaşlatıyor. Hızlı şarjın özelliği bu.
Asıl öyle bir şey yaparsan telefonun bataryasını öldürürsün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı