Yeni alınan Kasadan ses geliyor

Bak sana gerçek bir Coil Whine sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hangi ses artıyor, fan sesi mi ince tiz bir ses mi?
Fan sesi artıyor bir daha oyuna girdim tam emin oldum.
Ekran kartı fanlarının sesi olmadığından emin misin? CW daha çok tiz bir ötme sesine benzer.
Aynen eminim ekran kartı fanları sesi
hayır ya kesinlikle böyle bir ses değil
Sürücülerin güncel mi?
evet

Kasanın hava akışı iyi değilse güzel bir soğutma sağlanamadığından fanlar uğraşır durur. Kasada bir çok fan var. Ekran kartı, işlemci, PSU, egzoz fan olması gereken fanlar. Bunlar dışında sizin öne üste eklediğiniz fanlar da olabilir.

Ekstra eklemediyseniz bile parçalar ısındıkça fan sesi artması normal ve yanlış görmüyorsam kasanız size oldukça yakın. Yani fan sesi duymanız fazlasıyla normal olduğu gibi kasadan gelen sesler de normal sesler.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını da kontrol edip söylerseniz ısınma sorunu olup olmadığını söyleyebiliriz. Eğer ki sizin de bahsettiğiniz gibi fan sesleri normalin üstündeyse belki de ısınma sorununuz vardır.

65"in üstüne çıkıyormu
hiç kontrol etmemiştim az önce oyundayken sıcaklık yavaş yavaş artıyordu 76 ya kadar çıktı ekran kartı bu sefer biraz daha hızlandı sıcaklığı 76 ya sabitledi
az önce oyunda test ettim ekran kartı sıcaklıgı max 76 ya çıktı sonra fan video da ki gibi çalıştı ve sabitledi bir daha yükselmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…