Yeni alınan laptop Rust'ta HWID ban yemis

berkeww

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 4 gun once 30.000 lira gibi bir fiyata laptop aldım ama aldıgım laptop Rust'dan HWID ban yemis. Oyunu yukledım ve hesabıma girdim. Oynadıktan 1 saat sonra oyun dondu ve hesabım banlandı.Home adresine defalarca ticket gonderdim ama yardımcı olan olmadı. Banımı nasıl kaldırtabilirim?

Spoofer kullanabilirsin ama her oyunu açmandan önce program çalıştırman gerekiyor çünkü bu geçiçi bir çözüm bunlar Anti Cheat programlarını kandırmaya yarıyor. Bunun yanı sıra ücretli oluyor bu yazılımlar o yüzden şunu bir araştırabilirsin bu daha mantıklı ama biraz pahalıya mal olabilir.

Artı -1 Eksi
Herhangi bir şekilde yardımcı olacaklarını sanmıyorum ya sistemi değiştirmesi gerek ya da parça kimliklerini değiştirmesi gerekiyor yani HWID olayı.

Merhaba,

Ben (oyuncu adın).

4 gün önce bir laptop satın aldım ve bu laptop ikinci el bir üründür bu laptopun benden önceki sahibi Rust üzerinde bir hardware id yasaklanması almış ve bu yüzden şu anda benim hesabımda yasaklı. Size, bu durumu açıklamak ve hesabımın yanlışlıkla yasaklandığını kanıtlamak için bu e-postayı yazıyorum.
Ekte, bu laptopun satın alımıyla ilgili belgeleri ve ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu ekler, laptopun benden önceki sahibi tarafından kullanıldığını ve yasaklandığını gösteriyor.

Anlayışınızı ve desteğinizi rica ediyorum. Bu laptopu satın almadan önce, hardware id yasağı olduğuna dair herhangi bir bilgiye sahip değildim. Benim amacım, adil şartlarda oyuna katılarak ve keyif almak. Lütfen bu durumu acilen gözden geçirebilir ve hesabımın yasaklamasını kaldırabilir misiniz?

Saygılarımla,
Berkew.

Bu şekilde bir mail gönderebilirsin. Spoofer 2. seçenekte kalsın.

Merhaba,

Ben (oyuncu adın).

4 gün önce bir laptop satın aldım ve bu laptop ikinci el bir üründür bu laptopun benden önceki sahibi Rust üzerinde bir hardware id yasaklanması almış ve bu yüzden şu anda benim hesabımda yasaklı. Size, bu durumu açıklamak ve hesabımın yanlışlıkla yasaklandığını kanıtlamak için bu e-postayı yazıyorum.
Ekte, bu laptopun satın alımıyla ilgili belgeleri ve ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu ekler, laptopun benden önceki sahibi tarafından kullanıldığını ve yasaklandığını gösteriyor.

Anlayışınızı ve desteğinizi rica ediyorum. Bu laptopu satın almadan önce, hardware id yasağı olduğuna dair herhangi bir bilgiye sahip değildim. Benim amacım, adil şartlarda oyuna katılarak ve keyif almak. Lütfen bu durumu acilen gözden geçirebilir ve hesabımın yasaklamasını kaldırabilir misiniz?

Saygılarımla,
Berkew.

Bu şekilde bir mail gönderebilirsin
Normalde bu tarz yasaklanmaları kaldırmak imkansıza yakın ama bu tarz bir mail ile başvurur ve satın alıma dair belge ibraz edebilirse yasaklanmayı kaldırtma ihtimali var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı