berkeww
Centipat
Daha fazla
Öncelikle iletişime geçip durumu anlat hiçbir çözüm bulunamazsa BIOS Update yap HWID spoof önermem ne olduğu belli olmayan uygulamalar.
BIOS Update yaptıktan sonra IP adresinden falan ban yemem mi? Nasıl olsa bu bilgisayar HWID listesine kaydolmus IP Mac adresleri falanda kaydolmustur.
Normalde bu tarz yasaklanmaları kaldırmak imkansıza yakın ama bu tarz bir mail ile başvurur ve satın alıma dair belge ibraz edebilirse yasaklanmayı kaldırtma ihtimali var.Merhaba,
Ben (oyuncu adın).
4 gün önce bir laptop satın aldım ve bu laptop ikinci el bir üründür bu laptopun benden önceki sahibi Rust üzerinde bir hardware id yasaklanması almış ve bu yüzden şu anda benim hesabımda yasaklı. Size, bu durumu açıklamak ve hesabımın yanlışlıkla yasaklandığını kanıtlamak için bu e-postayı yazıyorum.
Ekte, bu laptopun satın alımıyla ilgili belgeleri ve ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu ekler, laptopun benden önceki sahibi tarafından kullanıldığını ve yasaklandığını gösteriyor.
Anlayışınızı ve desteğinizi rica ediyorum. Bu laptopu satın almadan önce, hardware id yasağı olduğuna dair herhangi bir bilgiye sahip değildim. Benim amacım, adil şartlarda oyuna katılarak ve keyif almak. Lütfen bu durumu acilen gözden geçirebilir ve hesabımın yasaklamasını kaldırabilir misiniz?
Saygılarımla,
Berkew.
Bu şekilde bir mail gönderebilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.