Yeni alınan masaüstü bilgisayarda ne yapılmalı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unlost FPS arttırma ile God of War keyfi.
Yapmayın unlost FPS arttırma. Kötü sistemler için o. Grafikten çok kisarsiniz. Eski haline çevirmekte uğraştırıcı olur. Gerek yok. Sisteminiz gayet iyi.

Bence Chrome değil de Opera kullanman lazım. Çok iyi bir tarayıcıdır (istersen Opera GX'de kullanabilirsin oyuncular için olan bir tarayıcı)
Eğer oyun oynuyorsan şimdiki dediklerimi yapabilirsin.
İlk bir FPS Boost videosu izlemelisin bence performansını arttırır (unlost FPS arttırma videosunu izleyebilirsin)
Steam hesabı, Epic Games hesabı, Riot Games hesabı ve Discord hesabı açabilirsin.
Aklıma şimdilik başka bir şey gelmedi aklıma gelirse yazarım. Bu arada bir sorunun olursa yardımcı olabilirim.

Bir de keşke DDR5 AM5 alsaydın.

Bu bütçeye AM5 sistem atın ayakta alkislicam.

Arkadaşın aldığı bilgisayar daha yeni ve oldukça yeterli neden FPS artırma gibi saçma sapan videolara girsin?

Şöyle bir şey var 8 GB ekran kartı çok iyi bir şey değil 4060 da öyle ahım şahım bir şey değil iyi mi kötü mü gayet iyi ama masaüstünde akıcılık veya performans istiyorsa yapabilir ki ben oyun oynuyorsa yapmasını öneririm dostum oyun oynayan her ünlü insan oyununa drop girmemesi akıcı olması veya bir sorunla karşılaşmamak için bu ayarları yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unlost FPS arttırma ile God of War keyfi.
Yapmayın unlost FPS arttırma. Kötü sistemler için o. Grafikten çok kisarsiniz. Eski haline çevirmekte uğraştırıcı olur. Gerek yok. Sisteminiz gayet iyi.

Bu bütçeye AM5 sistem atın ayakta alkislicam.

Fiyatla alakası yok sadece biraz daha ileriye dönük olması açısından dedim zaten fiyata göre çok güzel.

Bu arada unlost FPS arttırmanın bir sıkıntısı yok bence piksel piksel olmadı benim oyunlarım.

Bence Chrome değil de Opera kullanman lazım. Çok iyi bir tarayıcıdır (istersen Opera GX'de kullanabilirsin oyuncular için olan bir tarayıcı)
Eğer oyun oynuyorsan şimdiki dediklerimi yapabilirsin.
İlk bir FPS Boost videosu izlemelisin bence performansını arttırır (unlost FPS arttırma videosunu izleyebilirsin)
Steam hesabı, Epic Games hesabı, Riot Games hesabı ve Discord hesabı açabilirsin.
Aklıma şimdilik başka bir şey gelmedi aklıma gelirse yazarım. Bu arada bir sorunun olursa yardımcı olabilirim.

Bir de keşke DDR5 AM5 alsaydın.

Dün aldım, kasa ve SSD'yi değiştirince 22K oldu bu fiyata DDR5 sistem bulamadım bütçem kısıtlıydı F/P olarak gayet yeterli bir kasa olduğunu düşünüyorum

İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, ilk bilgisayarım olacak. İlk yapmam gereken şeyler nelerdir?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ekran kartınız var mı? Varsa NVIDIA ise Geforce Experience yükleyin. AMD ise AMD Software Adrenaline yükleyin. Intel ise linkteki programla yükleyin.
Intel Ekran Kartı Sürücü
İşlemci için sürücü gerekmiyor. Sadece chipset sürücüsü yüklemelisin. Sistemde ışık varsa ışıkları kontrol etmek için anakartın markasına göre programları indirin. Gigabyte için RGB Fusion, ASUS için Armoury Create, MSI için MSI Mystic Light programını indir. RAM ışıklıysa Kingston için RGB CTRL isimli programı, Corsair için iCUE isimli programı yükleyebilirsin. Anakart için anakartın sitesinden gerekli programları yükleyin. BIOS güncelleyebilirsiniz.

Şöyle bir şey var 8 GB ekran kartı çok iyi bir şey değil 4060 da öyle ahım şahım bir şey değil iyi mi kötü mü gayet iyi ama masaüstünde akıcılık veya performans istiyorsa yapabilir ki ben oyun oynuyorsa yapmasını öneririm dostum oyun oynayan her ünlü insan oyununa drop girmemesi akıcı olması veya bir sorunla karşılaşmamak için bu ayarları yapar.

Fiyatla alakası yok sadece biraz daha ileriye dönük olması açısından dedim zaten fiyata göre çok güzel.

Bu arada unlost FPS arttırmanın bir sıkıntısı yok bence piksel piksel olmadı benim oyunlarım.

Yine de oyunu 720p yapıyor. Bu sistemle AAA oyunlarda DLSS+fg ile gayet akıcı oynar gerek yok unlost FPS arttirmaya. Drop olursa bile önermem çözümü illa bulunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı