Yeni alınan S20FE çok ısınıyor

Daha fazla  
60 dereceleri gördüm telefonda. Ama arkada Spotify açık müzik dinlerken Google playstorde oyun indirmiştim bir iki tane. Sonra dedim bir de CPU monitör adında bir sıcaklık ölçen program indireyim. Telefon 55-45 derece arası geziniyor.(anlık 60 derece oldu geri 55'e inmişti) Spotify'ı kapattım yavaş yavaş soğumaya başladı şu anda 40-45 derece arası. Fakat çok değil mi? Bana çok çabuk ısınıyor gibi geldi yapmam gereken bir şey var mıdır ki? Denemek için Asphalt 9 indirmiştim. Isterseniz oyun esnasındaki sıcaklıkları söyleyeyim. Önerrceğiniz doğru bir sıcaklık ölçen program varmadan oda iyi olur.

60 dereceleri gördüm telefonda. Ama arkada Spotify açık müzik dinlerken Google playstorde oyun indirmiştim bir iki tane. Sonra dedim bir de CPU monitör adında bir sıcaklık ölçen program indireyim. Telefon 55-45 derece arası geziniyor.(anlık 60 derece oldu geri 55'e inmişti) Spotify'ı kapattım yavaş yavaş soğumaya başladı şu anda 40-45 derece arası. Fakat çok değil mi? Bana çok çabuk ısınıyor gibi geldi yapmam gereken bir şey var mıdır ki? Denemek için Asphalt 9 indirmiştim. Isterseniz oyun esnasındaki sıcaklıkları söyleyeyim. Önerrceğiniz doğru bir sıcaklık ölçen program varmadan oda iyi olur.
Isınan telefon hocam soğutması yok maalesef. Hepsiburada'dan aldığım S20 FE hem açılmış hem ısınıyor, hem de çizik gönderdiler. Hakem heyeti sürecini bekliyrum. İade etme şansınız var ise edin, S20 FE eski demiyim de soğutması yok aşırı ısınıyor.

Telefonundan Samsung Members uygulamasına girin Yardım alın > Hata rapoları > Aşırı ısınma bölümünden sorunu detaylıca belirtin ve gönderin. Sorun varsa yardımcı olucaklardır.
Müşteri hizmetlerinin dediği şeyi yine aynısını söylüyoruz. Geçen hata raporu attım, adamlar cevap verip telefonunuzun arkadaki bütün programları kapatın yazmış. Eğer geçmezse format atın dedi dalga geçiyorlar.

Müşteri hizmetlerinin dediği şeyi yine aynısını söylüyoruz. Geçen hata raporu attım, adamlar cevap verip telefonunuzun arkadaki bütün programları kapatın yazmış. Eğer geçmezse format atın dedi dalga geçiyorlar.
Telefonumu ilk aldığım sıralarda bendede aşırı ısınma sorunu vardı el sürülmüyordu en basit oyunlarda bile bende samsung desteğe yazdım cihazda herhangi anormal bir durum olmadığı söylendi aradan biraz süre geçince tekar yazdım gene aynı cevabı aldım. Bir kaç ay sonra yavaş yavaş kendine geldi şuan hiç sıkıntı yok sadece uzun süre kullanımda ısınıyor ama el sürülmeyecek 50 60 derecelerde bir sıcaklık değil. Ben cihazda bir problem varsa yardımcı olurlar diye belirttim.

Hocam bende ondan pek yapabileceklerini düşünmüyorum maksimum ne yapabilirler zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı