perseus7 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Yeni aldığım bilgisayarım bir anda her şey kapanip aninda aciliyor ve o an yaptığım her şey sifirlaniyor neden olabilir?
Yeni aldığım bilgisayarım bir anda her şey kapanip aninda aciliyor ve o an yaptığım her şey sifirlaniyor neden olabilir?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #2 Güç kablolarında veya anakartta bir problem olabilir. Daha detaylı bilgi veriri misiniz? Dizüstü mü masaüstü mü? Toplama mı hazır mı? Artı 0 Eksi
Güç kablolarında veya anakartta bir problem olabilir. Daha detaylı bilgi veriri misiniz? Dizüstü mü masaüstü mü? Toplama mı hazır mı?
KS KS perseus7 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Toplama ve masaüstü. Artı 0 Eksi
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #4 perseus7 dedi: Toplama ve masaüstü. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo bağlantılarını bir gözden geçirir misiniz? Her şey sıfırlanıyor dediniz PSU kaynaklı olmayabilir. RAM de de sorun olabilir. Artı 0 Eksi
perseus7 dedi: Toplama ve masaüstü. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo bağlantılarını bir gözden geçirir misiniz? Her şey sıfırlanıyor dediniz PSU kaynaklı olmayabilir. RAM de de sorun olabilir.
KS KS perseus7 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Darth Urfha dedi: Hocam kablo bağlantılarını bir gözden geçirir misiniz? Her şey sıfırlanıyor dediniz PSU kaynaklı olmayabilir. RAM de de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi zaten kontrol ettim hatta bir uygulama ile test yaptim hibir sorun cikmadi donanimlarda. Artı 0 Eksi
Darth Urfha dedi: Hocam kablo bağlantılarını bir gözden geçirir misiniz? Her şey sıfırlanıyor dediniz PSU kaynaklı olmayabilir. RAM de de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi zaten kontrol ettim hatta bir uygulama ile test yaptim hibir sorun cikmadi donanimlarda.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #6 perseus7 dedi: Her şeyi zaten kontrol ettim hatta bir uygulama ile test yaptim hibir sorun cikmadi donanimlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda kapanıyor ve her şey sıfırlanıyor diyorsunuz bence anakartta ciddi bir problem olabilir. Artı 0 Eksi
perseus7 dedi: Her şeyi zaten kontrol ettim hatta bir uygulama ile test yaptim hibir sorun cikmadi donanimlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda kapanıyor ve her şey sıfırlanıyor diyorsunuz bence anakartta ciddi bir problem olabilir.
KS KS perseus7 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #7 Darth Urfha dedi: Hocam bir anda kapanıyor ve her şey sıfırlanıyor diyorsunuz bence anakartta ciddi bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Aninda geri aciliyor hatta. Artı 0 Eksi
Darth Urfha dedi: Hocam bir anda kapanıyor ve her şey sıfırlanıyor diyorsunuz bence anakartta ciddi bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Aninda geri aciliyor hatta.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #8 perseus7 dedi: Aninda geri aciliyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bana anakart sorunu gibi geldi ama daha bilgili bir hocamızın bakması daha doğru olabilir. Artı 0 Eksi
perseus7 dedi: Aninda geri aciliyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bana anakart sorunu gibi geldi ama daha bilgili bir hocamızın bakması daha doğru olabilir.
KS KS perseus7 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #9 2-3 haftada bir rastgele oluyor eskiden bilgisayarin ilk actigim gibi LoL girince oluyordu şu an olmuyor. Darth Urfha dedi: Bana anakart sorunu gibi geldi ama daha bilgili bir hocamızın bakması daha doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu arada fikriniz için. Artı 0 Eksi
2-3 haftada bir rastgele oluyor eskiden bilgisayarin ilk actigim gibi LoL girince oluyordu şu an olmuyor. Darth Urfha dedi: Bana anakart sorunu gibi geldi ama daha bilgili bir hocamızın bakması daha doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu arada fikriniz için.