Bugün yeni SSD aldım taktın bilgisayara BIOS ekranında kalıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Nasıl kurucam pekiHocam SSD'ye işletim sistemi kurmanız gerekiyor. BIOS'a atması normal.
Nasıl kuracağım peki.
Bunları eski ssdyi takarakmı yapıyımMicrosoft sitesinden Windows 10/11 ISO dosyasını indirip Rufus ile GPT şeklinde flash belleğe yazdıracaksın. Sonra BIOS'a girip boot kısmından flash belleği 1. sıraya çekeceksin, ardından SSD'ye kurulum yapmaya başlayabilirsin.
![]()
FreeDOS Bilgisayara Windows Nasıl Kurulur?
Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almakwww.technopat.net
Bunları eski SSD'yi takarakmı yapayım.
Birazcık karışık geldi sçıkcası daha önce yapmadımElinizde farklı bir bilgisayar varsa o şekilde yapabilirsin. Yoksa mecburen eski SSD'yi takacaksın.
Birazcık karışık geldi sçıkcası daha önce yapmadım.
Yarın denicem yapmayıNasıl yapılacağı ile ilgili link paylaştım.
Hocam seninle farklı bir yerden iletişim kurarak yapabilirmiyiz o sitedeki şeyler benimki gibi değil tam biosu falan farklı bir hata yapmıyımNasıl yapılacağı ile ilgili link paylaştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.