Hayır şu anda bedelli yok, kaldırıldı. Yeni gelecek düzenleme ile kalıcı olacak deniyor.Bedelli askerliğı kalıcı yaptılar deniyordu , yanlış biliyor olmayasın ?
Hayır şu anda bedelli yok, kaldırıldı. Yeni gelecek düzenleme ile kalıcı olacak deniyor.Bedelli askerliğı kalıcı yaptılar deniyordu , yanlış biliyor olmayasın ?
Tamam ben de onu diyorum, yeni sistemde bedelli askerlik kalıcı olacakmış.Hayır şu anda bedelli yok, kaldırıldı. Yeni gelecek düzenleme ile kalıcı olacak deniyor.
Hocam yani 21 günlük bedelli düzenlemeden sonra kalıcı olarak gelecek değil mi? Umarım doğru anlamışımdır.Hayır şu anda bedelli yok, kaldırıldı. Yeni gelecek düzenleme ile kalıcı olacak deniyor.
21 günlük olan kaldırıldı.Hocam yani 21 günlük bedelli düzenlemeden sonra kalıcı olarak gelecek değil mi? Umarım doğru anlamışımdır.
Aylar önceki haberlere göre öyleydi. Şimdiki habere göre lise mezunlarına ilk 6 ay zorunlu, ikinci 6 ay isteğe bağlı olduğu için bedelli deniyor. İki yıllık mezunlara ihtiyaca göre 12 ay yedek astsubaylık diyor.Benim bildiğimde en az 3 ay zorunlu askerlik olacak. Bedelli kısmı geri kalan kısmı olacak. Yani kalıcı bedelli dedikleri bu diye biliyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.