Yeni başlayan biri için bu program uygun mudur?

Abi önersen iyi olur hocadan çekindim biraz.
Dostum yapabilceğin en büyük hatalardan gidip hocayla konuş zaten adamın görevi bu bide ben sana şimdi önerirsem eğer makineler üzerinden önericem gittiğin salon mahalle arası bir salonmu yoksa lüx bi salonmu hocadan ayrıca çekinme git derdini anlat.

Abi önersen iyi olur hocadan çekindim biraz.
Ve ayrıca youtubedan ege fittnes gibi adamlardan bilgi alabilir program alabilirsin videolarından.

Dostum yapabileceğin en büyük hatalardan gidip hocayla konuş zaten adamın görevi bu bir de ben sana şimdi önerirsem eğer makineler üzerinden önereceğim gittiğin salon mahalle arası bir salonmu yoksa lüx bir salonmu hocadan ayrıca çekinme git derdini anlat.

Ve ayrıca YouTube'dan ege fittnes gibi adamlardan bilgi alabilir program alabilirsin videolarından.

Salon öyle mahalle salonu kadar küçük değil abi tüm aletler her şey var. Sen bana bu attigim listeden eksilere setler ve hareketleri bir şey önersen çok iyi olur. Hocaya da fırsat bulursam soracağım.

Hocaya sormanı tavsiye ederim çünkü kendi programını hoca görürse bazıları bir daha yazmıyor. Hem hoca bilgili olduğu için sana özel program yapar. Diyet listesi falan verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı