Yeni başlayan için supplement önerisi

svr12

Decapat
Daha fazla  
Hangi marka supplement öneririsniz ve spora yeni başlayan birisi hangi supplementleri önerirsiniz? Zararlı mıdırlar?

Hiçbiri önerilmez. 3 ay düzenli spordan önce supplement kullanmanıza gerek yok. Eğer çok bir şey kullanmak istiyorsanız, kan tahlili yaptırıp eksik vitaminleri vücudunuza takviye edin. Şu an alacağın supplementlerin hiçbirisi sende bir etki yapmayacak.

Hiçbiri önerilmez. 3 ay düzenli spordan önce supplement kullanmanıza gerek yok. Eğer çok bir şey kullanmak istiyorsanız, kan tahlili yaptırıp eksik vitaminleri vücudunuza takviye edin. Şu an alacağın supplementlerin hiçbirisi sende bir etki yapmayacak.

Anladım şimdi createin falan da mı almayayım.

Anladım şimdi createin falan da mı almayayım.
Şu anda patlayıcı güç takviyesine ihtiyacın yok ki. Bakın normal bir yemeğin içerisinde ortalama spor yapan bir insanın alacağı tüm besinler mevcut. Supplementler mucizevi ürünler değil. Adam akıllı diyetini uygulayıp disiplinli bir şekilde beslenerek çok güzel sonuçlar alabilirsin. Tatmin olmadığın noktada supplemenlere başlarsın.

Şu anda patlayıcı güç takviyesine ihtiyacın yok ki. Bakın normal bir yemeğin içerisinde ortalama spor yapan bir insanın alacağı tüm besinler mevcut. Supplementler mucizevi ürünler değil. Adamakıllı diyetini uygulayıp disiplinli bir şekilde beslenerek çok güzel sonuçlar alabilirsin. Tatmin olmadığın noktada supplemenlere başlarsın.

Anladım sağ olun vitaminler şu HIQ da olan Omega 3 vs. değil mi ve onlar ne işime yarayacak.

Anladım sağ olun vitaminler şu HIQ da olan Omega 3 vs. değil mi ve onlar ne işime yarayacak.

Vitaminler aslında hep alınması gereken bir şey. Misal Omega 3 dediğiniz şey balık yağıdır her hafta balık yiyorsanız vitamin olarak ayrıca satın almanıza gerek yok. Yeni başladığınızı söylediniz sizin şu an dikkat etmeniz gereken şey zararlı şeylerden uzak durmak. Onun dışında başka bir örnek C vitamini, bunu da portakal, mandalina gibi turunçgillerden çok rahat alırsınız. Ama portakal, mandalina alacak durumunuz yok ise o zaman alın ayrıca satılan vitamini. Portakal varsa evde veya balık yiyebiliyorsanız ekstradan bu vitaminlere para vermenize gerek yok.

Ve evet bahsettiğiniz Omega 3 bir vitamindir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı