Hiçbiri önerilmez. 3 ay düzenli spordan önce supplement kullanmanıza gerek yok. Eğer çok bir şey kullanmak istiyorsanız, kan tahlili yaptırıp eksik vitaminleri vücudunuza takviye edin. Şu an alacağın supplementlerin hiçbirisi sende bir etki yapmayacak.
Şu anda patlayıcı güç takviyesine ihtiyacın yok ki. Bakın normal bir yemeğin içerisinde ortalama spor yapan bir insanın alacağı tüm besinler mevcut. Supplementler mucizevi ürünler değil. Adam akıllı diyetini uygulayıp disiplinli bir şekilde beslenerek çok güzel sonuçlar alabilirsin. Tatmin olmadığın noktada supplemenlere başlarsın.Anladım şimdi createin falan da mı almayayım.
Şu anda patlayıcı güç takviyesine ihtiyacın yok ki. Bakın normal bir yemeğin içerisinde ortalama spor yapan bir insanın alacağı tüm besinler mevcut. Supplementler mucizevi ürünler değil. Adamakıllı diyetini uygulayıp disiplinli bir şekilde beslenerek çok güzel sonuçlar alabilirsin. Tatmin olmadığın noktada supplemenlere başlarsın.
Anladım sağ olun vitaminler şu HIQ da olan Omega 3 vs. değil mi ve onlar ne işime yarayacak.
Anladım sağ olun vitaminler şu HIQ da olan Omega 3 vs. değil mi ve onlar ne işime yarayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.