Rehber Yeni başlayanlar için The Witcher 3: Wild Hunt

Son madde hariç. Çok güzel rehber olmuş. Kızılllara zaafım var da. Engeli kaldırınca belki zaafım gider. Neyse güzel rehber eline sağlık hocam.
Teşekkür ederim hocam.

Muhteşem bir rehber olmuş, bu arada bana göre de
Yeneffer, Triss'i kadınsılığı ile yere yıkar sadece...
Teşekkür ederim hocam.

İnsanların büyük kısmının bunu uygulaması için iyi bir Witcher 2 Remake güzel olur.
Hocam ben Witcher 2'de sadece Geralt'ın yürüme animasyonunu ve hantallığını sevmiyorum. Haricinde bence kılıç animasyonları Witcher 2'den daha iyi. Mod yapabilsem Witcher 2 animasyonlarını Witcher 3'e taşırdım. Witcher 2 bence günümüzde hala oynanır. Elden geçmesine gerek yok. He geçse güzel olmaz mı? HARİKA OLUR!

Sahireler bu evrenin bence en önemli noktaları. Sahireler bu evrende olmasaydı tüm evren tüm hikayeler olumsuz etkilenir. Ki Yennefer gibi mükemmel kusursuz bir karakter bu evrenin bu döneminin her şeyi. Yennefer burada ayrı bir boyutta tutulmalı. En güçlü kadın. Olaya Geralt açısından bakıldığı için bu durum ortaya çıkıyor.

Sahireler hikayede gerekli zaten hocam. Ben sadece sahire ve sahirlere güven olmaz yazdım. Loc Muinne'de en büyük örneklerinden birini gördük. Hikaye spoileri olmasın diye de Yennefer'ın ne yaptığını anlatmayacağım. Dediğim gibi Yennefer benim için eski bir arkadaştan ibaret. Ayrıca hocam karakterim Geralt benim. Geralt'ın değil de kimin gözünden bakacağım?

Eskiden oyunu tam anlamıyordum. Yaz olunca benim için oyun çıktı

Witcher 3 açısından bakarsanız Geralt açısından bakarsınız, evren olarak bakarsanız ben Novigrad'daki bir kitapçı açısından bile bakabilirim. Yani bu evrenin merkezine kimi koyarsanız o açıdan olaylara yaklaşabilirsiniz. Ben Yennefer'ın gözünden bakıyorum kısacası. Kızıl kadına gelince sadece Witcher evreninin değil tüm oyun evreninin en kurnaz ve tehlikeli insanı.

Tercih meselesi hocam. Ama kitapçı olarak bakarsanız ve Yen'i sinir ederseniz artık yoksunuz ona göre. Ayrıca tekrarlamak istiyorum. İnsanları manipüle etmemek için lütfen tartışmaya devam etmeyelim.

Eskiden oyunu tam anlamıyordum. Yaz olunca benim için oyun çıktı
Adınıza sevindim.

Rehberi görünce bir tur daha oynayasım geldi elinize sağlık. Witcher remake yolda gelsinde oynayalım.

Hocam Triss her ne kadar kurnaz olsa da kimse kurnazlıkta Vilgefortz'u geçemez, bende kitaplardaki olayları göz önünde bulundurarak Yennefer'in Geralt için daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…