Rehber Yeni başlayanlar için The Witcher 3: Wild Hunt

Yeni başlayanlar için temel açısından güzel elinize sağlık.
Rica ederim.

Hocam Triss her ne kadar kurnaz olsa da kimse kurnazlıkta Vilgefortz'u geçemez, bende kitaplardaki olayları göz önünde bulundurarak Yennefer'in Geralt için daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Hocam lütfen bu konuyu kirletmeyelim. Burada Triss mi Yen'mi kavgası veya hikaye ile ilgili detaylar istemiyorum konunun temizliği açısından. Lütfen yanlış anlamayın. Teşekkürler.

Hocam Triss her ne kadar kurnaz olsa da kimse kurnazlıkta Vilgefortz'u geçemez, bende kitaplardaki olayları göz önünde bulundurarak Yennefer'in Geralt için daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Evet Vilgefortz çok başka kurnaz ve tam bir tehlike. Yennefer ise yalnızca Geralt için uygun olmak bir yana evrenin en harika olanı. Yani yalnızca Geralt için iyi bir tercih değil, herkes için harikadır. Burada Geralt Yennefer'i tercih etmemeli, Yennefer, Geralt'ı tercih etmeli ya da etmemeli.

Bu arada inceleme gerçekten güzel.

Hocam lütfen dedim ama LÜTFEN! Konuyu hikaye detaylarıyla kirtetmeyin.

Hocam ayıp ama ya birkaç ay önce bitirip salmıştım oyunu şimdi yine canım çekti. Daha RDR2 bitecek.

Hocam kızıllara karşı bir zaafım var ama kitaplardan sonra Yennefer. Ha pişman mıyım Triss'i seçtiğim için hayır.

Hocam ayıp ama ya birkaç ay önce bitirip salmıştım oyunu şimdi yine canım çekti. Daha RDR2 bitecek.
RDR2'de güzel oyun hocam valla. Witcher kadar iyi bilsem ona da rehber hazırlamayı çok isterim ama o kadar detayı aklımda zor tutarım.

Ben açıkçası sizin fanboy olduğunuzu düşünüyorum. Yazdığım ve arkadaşıma trolüne yazdığımı belirtmeme rağmen bu madde hakkında konuşmayı bırakmadınız. İnternette caps lock bağırma anlamına geliyor ve ben de size bağırdım orada. Ünlem ise Türkçede bir noktalama işareti. Tıpkı nokta gibi. İnceleme değil rehber ayrıca. Sırf bir maddeye takılıp benim hevesle hazırladığım konuyu bu şekilde kirletmeniz ve uyarmama rağmen buna devam etmeniz bana kalırsa saygısızlık. Rehberdeki diğer maddeler hakkında konuşmak yerine trolüne yazılmış bir maddeye odaklanıp konuyu kirletmeyin son kez uyarıyorum yoksa sizi ignorelamak zorunda kalacağım ki ignore attığım ilk kullanıcı olacaksınız sanırım.

Witcher 2 remake değil de Witcher 1 remake çok iyi olur. Witcher 2 günümüzde bile oynanabilecek bir oyun bence.
Katılıyorum ki Witcher 1 Remake, Unreal Engine ile yapılıyor. Tekrar oynamak için iyi bir bahane bence.

Hocam bir de oyun ile alakalı Build rehberi yaparsanız ya da paylaşırsanız çok sevinirim.

Hocam bir de oyun ile alakalı Build rehberi yaparsanız ya da paylaşırsanız çok sevinirim.
Build olarak karakter ekranından mı bahsediyorsunuz hocam? Eğer öyleyse çok bir olay yok ama hangi yeteneklerin nelerle uyumlu çalıştığını yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…