Yeni Bilgisayar Masası

Bence bir bilgisayar masasında monitörden ve sadece karanlıkta harfleri görebilecek kadar klavye ışığından başka ışık kaynağı olmamalı.

Resim bana ait değil. Üzerinden örnek göstermek için internetten buldum.

Şu resimde yukarıdaki mor ve yeşil ışıklar ile kasa içi aydınlatması kapalı olsun. Klavye ise karanlıkta harfler okunacak kadar kırmızı bir renkte olsun. Benim için bu idealdir. Tabi ki zevkler farklı olabilir. Ben bu anlattığım şekilde kullanıyorum.

Hayırlı olsun, ledler gözünüzü alıyor mu ? Bence biraz daha loş olsa daha iyi olur. Odaklanmada sıkıntı oluşturabilir.
Hayır çünkü duvara yansıyor hatta flash modunda kullanıyorum yavaş şekilde renk geçişi sağlıyor.
Hocam kusura bakmayın ama kör oldum.
Görünüşe önem veriyorum benim için sıkıntı yok
Aynen öyle hocam resimde biraz daha sıkıntı oluyor.
Herkese bu sözüm geçerli. LED fotoğrafta biraz daha kötü çıkmış gelip görseniz duvara yansıması acayip iyi. Onun dışında insanların kişisel görüşü daha önemli kimisi ışık düşmanı kimisi pavyonsever. Bunu unutmayın zevkler ve renkler tartışılmaz. İyi geceler.

Aydınlatma LED ampulle mi sağlanmış ? Siz de böyle kullandığınızı belirtmişsiniz siz ne kullanıyorsunuz hocam ?

Bu arada fotoğrafta attım zıpzıp kafa var sizce fanı etkiler mi? Kasaya zarar verir mi?

Aydınlatma LED ampulle mi sağlanmış ? Siz de böyle kullandığınızı belirtmişsiniz siz ne kullanıyorsunuz hocam ?
Ben anlattığım tarifte kullanıyorum resimdeki gibi değil Ama RGB LED ampül kullanılmış resimde sanırsam.
Bu arada fotoğrafta attım zıpzıp kafa var sizce fanı etkiler mi? Kasaya zarar verir mi?
Kasada sağlam duruyorsa bir zararı olmaz. Belki ekran kartına ile hava girişinin arasında ise bir miktar hava alınımı engeller.

Benim kullandığım setup bu şekilde. Taze taze çektim resmi Bilgisayar masasında üzerinde minimum ışık kaynağı üzerine

Son düzenleme:

Gayet ideal tam oyun oynamalım. Bu şekilde doğrudan bir ışık kaynağından değil de duvardan vs. yansıtmalı aydınlatmaların daha sağlıklı olduğunu duymuştum.

Bayılıyorum şöyle küçük pavyonlara çok güzel olmuş ama ışık biraz fazla çıkıyor. Dediğiniz gibi çekimden kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…