Yeni Bilgisayar Masası

@dikkatet3806 Hatırlıyorsanız :

Böyle bir konu açmıştınız. O konuda LED döşemek hakkında kendi tecrübelerimi ve bilgilerimi aktarmaya çalıştım. Özellikle şöyle bir konuşma geçmişti :

Görsele fena şekilde önem veririm. Pavyon olmasını istiyorum zaten Sadece bana bakan tarafa döşemem. Yan ve duvara bakan kalan 2 metreyi nasıl değerlendirebilirim kankam?

O zaman bu konuda yolumuz ayrılır. Ne diyeyim? En son foruma konu açıp yaptığım düzeni atarım.
Konu kilit.

@dikkatet3806 Orası tabii öyle, hatta öyle olması gerekiyor. Ben de sadece kendi görüşümü belirttim. Belki de forumun tamamı beğenir.
Galiba sonuç olarak ben haklı çıktım.

Gerçi siz beğendiyseniz kimin haklı çıktığının hiç önemi yok.

Yine yukarıdaki konuda yazmıştım ama :

Masanızın arkasında böyle bir bölme yapmanızı öneririm. Arkadaki (LED'in altındaki plastik bölme) sayesinde bilgisayara bağlanan ve ekipmandan çıkan kısım dışında kablolar gözükmüyor. O bölmenin önündeki tahta ise aydınlatmanın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Çünkü tek tek ayrılan LED aydınlatmayı engelliyor. Ayrıca aydınlatmanın gözünüzü almasını da engeller. İmkanınız varsa masa düzeni açısından öneririm.

Teşekkürler yorumunuz için fakat ben böyle iyiyim

Hayırlı olsun da ışık gözümü kanattı.

O masa bende olsaydı satıp tahta bir masa alırdım, o ışıklar yüzünden bilgisayarı kullanamazdım zaten.

Hocam kusura bakmayın ama biraz pavyon gibi olmuş.

Hayırlı olsun. Masanın sana bakan kısmında destek apşapı olmasa daha iyi olurdu. Koltukla birlikte bacakların değme riski azalırdı. Geçen ay ben de yaptırdım. Aynı ayarlı metal ayaklar ve beyaz MDF. Masanın sağı ve solunda kablo kapakları var:

Hayırlı olsun ben geniş istiyodum ailem kırmayıp yaptırdı sağ olsunlar. Banada mouse pad ve led almak düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…