tonyukukf Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 PC yeni topladım BIOS için klavye taktım ama USB okumuyor çözüm veya sorun nedir? Ne olur bilgilendirin. Anakart ve kasadaki USB'leri okumuyor.
PC yeni topladım BIOS için klavye taktım ama USB okumuyor çözüm veya sorun nedir? Ne olur bilgilendirin. Anakart ve kasadaki USB'leri okumuyor.
Çözüm tonyukukf 28 Nisan 2022 F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Genişletmek için tıkla... RAM'lerin biri arızalıymış, çözüldü.
F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Genişletmek için tıkla... RAM'lerin biri arızalıymış, çözüldü.
Efsane1083 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 Öncelikle bana resim atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.051 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Nisan 2022 #3 tonyukukf dedi: PC yeni topladım BIOS için klavye taktım ama USB okumuyor çözüm veya sorun nedir? Ne olur bilgilendirin. Anakart ve kasadaki USB'leri okumuyor. Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlara bağlanıyor mu? Artı 0 Eksi
tonyukukf dedi: PC yeni topladım BIOS için klavye taktım ama USB okumuyor çözüm veya sorun nedir? Ne olur bilgilendirin. Anakart ve kasadaki USB'leri okumuyor. Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlara bağlanıyor mu?
KS KS tonyukukf Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Genişletmek için tıkla... RAM'lerin biri arızalıymış, çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor F 16 Fighting Falcon dedi: Diğer aygıtlara bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Genişletmek için tıkla... RAM'lerin biri arızalıymış, çözüldü.