Yeni Bilgisayarda Yapılması Gereken BIOS Ayarları ve Sürücü Kurma

TrUmutCan

Hectopat
Bilgisayar alacağım da birkaç soru sormak istiyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda BIOS'a girince oradan yapmam gereken önemli bir ayar var mı? Windows'u kurdum diyelim, ethernet driver gerekirse internet yok sonuçta, nasıl indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
kolay gelsin herkese bios ayarlarını nasıl yapabilirim flaş tan format için hazırladım flaş için dosyaları ama boot ederken flaşı windows açılışa geçıyor ayarlar bozulmuş olabilirmi diger kısımlar ve bu anakat eski bir anakart hangi ayarlarda sıkıntı vardır

kolay gelsin herkese bios ayarlarını nasıl yapabilirim flaş tan format için hazırladım flaş için dosyaları ama boot ederken flaşı windows açılışa geçıyor ayarlar bozulmuş olabilirmi diger kısımlar ve bu anakat eski bir anakart hangi ayarlarda sıkıntı vardır
Anakart modeliniz nedir? UEFI anakart olması gerekmektedir.

Casper_VIA_V5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

anakartta first boot device kısmı var ama ve onu usb yapıyorum açılır gibi oluyor sonra tekrar xp ye dönüyor bu flaş ile başka pc ye format atabildim sanırım anakart bios ayarlarından süpeleniyorum bozulmuş olabilir resim koyamadım konuya nasıl yol izlemeliyim

anakartta first boot device kısmı var ama ve onu usb yapıyorum açılır gibi oluyor sonra tekrar xp ye dönüyor bu flaş ile başka pc ye format atabildim sanırım anakart bios ayarlarından süpeleniyorum bozulmuş olabilir resim koyamadım konuya nasıl yol izlemeliyim
Yeni konu açar mısınız?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı