Yeni bir coin üretmek mümkün mü?

Coin değil ama ERC-20 üzerinden kendi Token'ini oluşturabilirsin.

Arkadaşlar çok komiksiniz ülkemiz sizin yüzünüzden gelişemiyor ben bigüin coin nimi çıkarıp yükseltirsiem dalga geçenleri mario ya dönüştürürüm.
Öyle kolay değil hocam. Kim neden sizin coin'inizi kullansın? Arkasında bir proje ve fikir olması gerekiyor. Bir şeye çözüm bulmanız gerekiyor ki coininiz bir işe yarasın. Technopat'ta nasıl coin oluştururum diye bir konu açan insanın aklında proje olmadığı çok aşikar. Hayallerden uzaklaşıp gerçekliğe dönün...
 
Coin işi zor ama token yapabilirsiniz. İnternette bunun için hazır kodlar da mevcut. Ama borsalarda listelemek öyle basit değil. Tabi arkasında durursanız bir proje geliştirirseniz niye olmasın.
 
Arkadaşlar, kendi coin'imi yapabilir miyim? Ben kendi adıma coin çıkarmak istiyorum diyelim, oluyor mu yoksa coin çıkarmak için ne gerekli?
Kendi tokenini yapabilirsin. Fakat değersiz olur.

Ekin Kollama'nın bir paylaşımında görmüştüm. Hatta bu tür dolandırıcılara karşı uyarmıştı.

Hatta ERC20 generator için olan siteyi de buldum.
 
Yahu neden herkes yapamazsın diye kestirip atıyor. Evet doğru yapma ihtimali çok çok düşük. Ancak mesele yapması değil yapmaya çalışması. Yapmaya çalışırken belki kodlama öğrenip farklı işler yapacak. Araştırıp öğrendikçe belki farklı bir alana yönelip orada uzmanlaşacak. Her şeyden önce araştırma nasıl yapılır onu öğrenecek belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı