Yeni bir erkekle tanışan kız için ne yapılabilir?

Bir arkadaş olarak yapman gerekeni yaptın. Şunu da söylemek isterim, arkadaşın ilişkiden zararla ayrıldığında "Ben söylemiştim" tarzı söylemeleri asla dile getirme.

Bir arkadaş olarak yapman gerekeni yaptın. Şunu da söylemek isterim, arkadaşın ilişkiden zararla ayrıldığında "Ben söylemiştim" tarzı söylemeleri asla dile getirme.
Biliyorum öyle yaparsam ters tepecek. Teşekkür ederim tavsiyeler için. Herkese teşekkür ederim. Epey yardımı dokundu.

Merak etme dostum, sütten ağzı yandıktan sonra yoğurdu üfleyerek yer...

Hocam öncelikle kız kendi bildiğini okuyup ona göre hamle yapan birisi bu yüzden senin veya çevrenin söyleceği hatta ailesi dahil umursamayacaktır. Kendi yaşayarak öğrenecek sizin niyetiniz iyi her şeyi okumuşsunuz insanları analiz etmişsiniz fakat kızın kendi bileceği bir iş siz üstünüze düşeni yapmışsınız gerisi ona kalacak bir durum.

@kralonur1417 doğru diyorsunuz. Uyanmak istemiyorsa uyandırmamın imkanı yok.

Ben aynısını yıllar önce çok güzel yakın bir kız arkadaşıma yapardım ama hiç laf dinlemedi çok yakın arkadaş kaldık hep ilişkilerini dertlerini anlatırdı ben bir süre sonra hoşlanmaya başladım ama kendimi o kadar iyi tuttum ki 3 sene boyunca yakın arkadaş kaldık iyi biriydi ama çok radikaldi kendime olmaz demeyi bildim ve kız kendi benim hayatımdan çıkıp gitti. Bazı kadınlar böyleler hayatlarında kaldıkça sizi iterler cünkü bazı insanların ilgi alabildiği ve vakit geçirdiği cok insanlar var ve sizin yerinize tercih edebilecekleri yüzlercesi oldugundan silinip atılırsınız.

Kızların çoğunluğu maalesef kendisine değer vermeyen erkeğin peşinde koşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…