Yeni bir erkekle tanışan kız için ne yapılabilir?

Kız aldatılmış arkadaşlar yarım saat önce ağlayarak beni aradı ancak konserde oldukları için pek konuşamadık.

Dostum yarasını sarma ayağına iliski kurabilirsin yanlış adami seviyordun seni seven adam hep yanibasindaydi diye. Sonra nasıl yani derse de ben senden hep hoslaniyordum veya sana karşı bir şeyler hissediyordum diyebilirsin. Kadınlar duygusal olduklarında affedici oluyorlar dostum. Ona reddedemeyecegi teklifi sun.

@kralonur1417 tamam ama bunun sonucunda arkadaşlık bitecek zaten. Şu an onu sevme gibi bir durumum da yok. Arkadaş kalmak daha mantıklı bana kalırsa.

Ne istiyorsan onu yap zaten ben gönlün vardır diye düşündüm arkadaşlık bitirmeyi bir kere göze alamıyorsan iliski zaten yapmamalısin. Ayrica yeni bir erkekle tanisan kiz için hoslanmiyorsan kiz gercekten deger verse bile seni ona tercih edip aramayı bile kesecek noktaya gelecektir hele tanıştığı oğlan barzo veya toksikse.

Amanın boşver knk uğraşma. Düşe kalka öğrenir zaten o. İnşallah linçlemezsiniz.
Kız aldatılmış arkadaşlar yarım saat önce ağlayarak beni aradı ancak konserde oldukları için pek konuşamadık.
Olacağı buydu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı