Yeni bir fare almaya gerek var mı?

FPS oyunlarında çok iddialı değilsen bence gerek yok oynamayı bilmeyen adama fark etmiyor ne de olsa zaten kullandığın fare çok dayanmaz birkaç aya kırılır kırılınca alırsın. 700-800 liralarada güzel fare bulunabilir direk 1300e uçmana gerek yok.

700-800'e baktım normal ofis fareleri buldum.

Ya şu anki fareniz çok kötü zaten bence Wraith R1 alabilirsiniz o paraya çok güzel bir fare bende almayı düşünüyorum veya kendi bütceme biraz daha ekleyip ATK blazing sky almayı düşünüyorum.

@Mhg3436 Ben Logitech M185'i 10 yıl 30 kere düşürerek kullanmış birisi olarak Logitech'ten şaşmam.
Elimde en son bu vardı oynatıyor ama tepki süresi vs. Devreye giriyor elle kavraması da biraz zayıftı bende bunu aldım oyunda fark ediyor bende derecesinde değilim ama adam vurunca daha rahat oynayınca hassasiyet ayarı yapınca zevkli oluyor oyun doğal olarak. Tek sorunun eski mouse'n atıl durumda kalacak onu boşa almış gibi hissedeceksin ben TV'ye bağladım eski fareyi kosan film sitelerinde reklam ilerletmesi onunla kolay oluyor.

Oyundan daha çok zevk almak istiyorsan alınabilir; ama fiyat konusunda baban tereddütlü ve o kadar para fare için pek vermek istemiyor Amazon'da genelde taksitli satış oluyor peşin fiyatına...
60€ mu? Bu mouse'un fiyatı ne olmuş böyle? Eskiden 30€ civarına satılıyordu.

60€ mu? Bu farenin fiyatı ne olmuş böyle? Eskiden 20€ civarına satılıyordu.

4 gün içinde 500 TL zam geldi. Linkini attığım fare, ilk baktığımda (1 hafta önce) 1.199 ₺ idi.

Güzel mouse, elinizin biraz büyük olması lazım sadece. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi daha iyileri sizin olsun.
(Elimin boyutu Ek'te. Büyük kalmaz inşallah. )

Dosya Ekleri

• 20250123_151519.jpg
    20250123_151519.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Geri
Yukarı