Yeni Bir Şirket Kurmak

RML

Hectopat
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
131
Çözümler
1
Yer
Miklagård
Merhaba! Yaklaşık 3 aydır bilgisayar ve donanımsal ürünler sektörü dışında iş yapabilecek ve bizim de hakim olduğumuz bir sektör aradık ama bulamadık. Biz de en sonunda buna karar verdik. Ancak aklımıza birkaç soru işareti var. Bu sorular hakkındaki bilgilerinizi rica ediyoruz.

Şimdi bizim yaklaşık 2 milyon TL sermayemiz var. İtopya, İncehesap, Sinerji, İnventus gibi bilgisayar, toplama PC, donanımsal ürün satışı işine girmek istiyoruz ama bu mağazalar ürünleri hangi yoldan nasıl tedarik ediyor bunu çözmeye çalışıyoruz. Aslında birkaç yol bulduk ama karar veremedik.

Önce İnventus gibi tam olarak mağaza değil de depo tarzı bir yer açmayı düşünüyoruz ve bunu İstanbul'da yapıyoruz. Kurumsal şirket, muhasebeci, depo, montaj ekibi, depo teknik servisi gibi alanlar profesyonelce ayarlandı. Ayrıca reklam ve sponsorluk için bayağı bir bütçe ayırdık. Şimdi tedarik ve lojistik kısmını araştırıyoruz. Bu firmalar ASUS'a, MSI'a, NVIDIA'ya vs. ile tek tek gidip konuşuyor mu yoksa Arena bilgisayar gibi (Vatan'ın parçalarını tedarik ettiği yer), Denge bilgisayar gibi yerlerden bayiilik alıp onlardan mı tedarik ediyorlar? Bu konu hakkındaki bilgilerinizi, ve farklı tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz -ki bu sayede biz de karar verelim. Şimdiden teşekkürler.
 
Personellerimiz var ama alıma devam edeceğiz. Bu konuda karar kılıp direkt tedarik ve lojistik sürecini de başlatmak istiyoruz.

Anladım bir tanıdığım var yarın konuyu ona aktaracağım bilgi verebilirse buraya yazarım.

Merhaba! Yaklaşık 3 aydır bilgisayar ve donanımsal ürünler sektörü dışında iş yapabilecek ve bizim de hakim olduğumuz bir sektör aradık ama bulamadık. Biz de en sonunda buna karar verdik. Ancak aklımıza birkaç soru işareti var. Bu sorular hakkındaki bilgilerinizi rica ediyoruz.

Şimdi bizim yaklaşık 2 milyon TL sermayemiz var. İtopya, İncehesap, Sinerji, inventus gibi bilgisayar, toplama PC, donanımsal ürün satışı işine girmek istiyoruz ama bu mağazalar ürünleri hangi yoldan nasıl tedarik ediyor bunu çözmeye çalışıyoruz. Aslında birkaç yol bulduk ama karar veremedik.

Önce inventus gibi tam olarak mağaza değil de depo tarzı bir yer açmayı düşünüyoruz ve bunu İstanbul'da yapıyoruz. Kurumsal şirket, muhasebeci, depo, montaj ekibi, depo teknik servisi gibi alanlar profesyonelce ayarlandı. Ayrıca reklam ve sponsorluk için bayağı bir bütçe ayırdık. Şimdi tedarik ve lojistik kısmını araştırıyoruz. Bu firmalar ASUS'a, MSI'a, NVIDIA'ya vs. ile tek tek gidip konuşuyor mu yoksa arena bilgisayar gibi (vatan'ın parçalarını tedarik ettiği yer), denge bilgisayar gibi yerlerden bayiilik alıp onlardan mı tedarik ediyorlar? Bu konu hakkındaki bilgilerinizi, ve farklı tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz -ki bu sayede biz de karar verelim. Şimdiden teşekkürler.

Sizin de dediğiniz gibi arena, denge, penta, indeks gibi firmalarla görüşüp en iyi iskontoyu hangi firma veriyorsa onlardan bayilik alınsın şeklinde bilgi aldım sizinle paylaşmak istedim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı