Yeni dershanede ilk gün nasıl geçer?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Yarın sabah 10’da Seviye Belirleme Sınavı yapılacakmış. Ondan sonra ders vs. olur mu? Yoksa hemen gönderirler mi? Sizde nasıl olmuştu.

Seviye belirleme sınavı olduktan sonra 1 hafta içinde sınav sonuçlanır sınıfınız mesaj olarak iletilir hangi tarihte hangi saatte derslere başlanacağı belirtilir merak etmeyin keza genelde okulların açılmasından 1 ay önce başlıyor dershaneler.

Seviye belirleme sınavı olduktan sonra 1 hafta içinde sınav sonuçlanır sınıfınız mesaj olarak iletilir hangi tarihte hangi saatte derslere başlanacağı belirtilir merak etmeyin keza genelde okulların açılmasından 1 ay önce başlıyor dershaneler.
Sınavdan sonra sınıf yerleştirmeler oluyor 20 gün içerisinde bitiyor. Bizde öyleydi.
Ama sınavdan 1 gün sonra dersler başlanacak dendi.

Ama sınavdan 1 gün sonra dersler başlanacak dendi.

Eğer 1 günde sonuçları açıklayıp sınıfları hallederlerse olabilir ancak onun içinde sınavı bugün yapıp dersleri yarın başlatmaları lazımdır hafta ortasında derse başlamak saçma olur olabilir şehirden şehre değişiyordur. Genel olarak üstte bahsettiğim gibi 1 hafta sonra genelde sınıflar belli olup o şekilde derse başlarlar.

Eğer 1 günde sonuçları açıklayıp sınıfları hallederlerse olabilir ancak onun içinde sınavı bugün yapıp dersleri yarın başlatmaları lazımdır hafta ortasında derse başlamak saçma olur olabilir şehirden şehre değişiyordur. Genel olarak üstte bahsettiğim gibi 1 hafta sonra genelde sınıflar belli olup o şekilde derse başlarlar.
Bana Pazartesi ders, salı da dersler dediler. YKS Grubu böyleymiş. Mezunlar falan Eylülde başlayacaklarmış.

Bana pazartesi ders, salı da dersler dediler. YKS grubu böyleymiş. Mezunlar falan eylül'de başlayacaklarmış.

Ben 12. sınıfta dershane gitmedim mezun senemde gittim ondandır 8. sınıfta gittiğimde ise ortalamama göre sınıfa yerleştirdiler ardından dediğiniz gibi direkt derslere başlandı hafta ortasında sınav yapıp sonra başarıya göre sınıf değiştirdiler öyle olabilir sizinkide.

Hafta sonu sbs olmuş, ondan sonraki hafta yaz kursu başlamıştı. Yaklaşık okullar açılmadan 1 ay öncesiydi

İlk günlerde genellikle rahat takılınır. Bizim dershanede çoğu kişi ilk günden haşır neşirdi. Önceden bazıları tanışıyormuş, bazıları çoktandır bu dershanedeymiş,

Vethasıl ben de araya kaynamıştır işte

Ben 12. sınıfta dershane gitmedim mezun senemde gittim ondandır 8. sınıfta gittiğimde ise ortalamama göre sınıfa yerleştirdiler ardından dediğiniz gibi direkt derslere başlandı hafta ortasında sınav yapıp sonra başarıya göre sınıf değiştirdiler öyle olabilir sizinkide.
Peki yerleştirdikleri sınıf önemli mi? Yani kötü sınıfta öğretmenlerde ilgiliz kötü vs. mi oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı