Yeni dershanede ilk gün nasıl geçer?

Peki yerleştirdikleri sınıf önemli mi? Yani kötü sınıfta öğretmenlerde ilgiliz kötü vs. mi oluyor?

Yanılmıyorsam daha önce de bu başlıkta konu açmıştınız orada da fikrimi belirtmiştim. Sınıfa kötü öğretmen gelecek vs. mevsunun pek önemi yok çünkü kötü denen öğretmeni sen iyi anlarsın iyi denenden anlamazsın bu çok göreceli ki kötü dedikleri öğretmenin iyi sınıfa denk gelme olasılığıda var. İyi sınıfa düşmenin en pozitif yanı arkadaşlarında çalışkan olacağı için dershane çıkışı PS cafe gidelim teklifleri yerine kütüphane gidelim tarzı konuşmaların geçmesi veya denemelerdeki başarının yüksek olmasından sebep hırslanmanız keza bende bu şekil oluyordu.

Yanılmıyorsam daha önce de bu başlıkta konu açmıştınız orada da fikrimi belirtmiştim. Sınıfa kötü öğretmen gelecek vs. mevsunun pek önemi yok çünkü kötü denen öğretmeni sen iyi anlarsın iyi denenden anlamazsın bu çok göreceli ki kötü dedikleri öğretmenin iyi sınıfa denk gelme olasılığıda var. İyi sınıfa düşmenin en pozitif yanı arkadaşlarında çalışkan olacağı için dershane çıkışı PS cafe gidelim teklifleri yerine kütüphane gidelim tarzı konuşmaların geçmesi veya denemelerdeki başarının yüksek olmasından sebep hırslanmanız keza bende bu şekil oluyordu.
Gece 11’de PS cafe vs. olacağını sanmıyorum. 😅

Gece 11 mi :D doğruya tam gün okul ondan sonra dershane. Bizim yarım gündü günün kalanında bol yağlı dürüm gömüp kütüphanede çalışıyorduk :D
Benim okulum yok. Ayrılmıştım. Sabah 9 Gece 11. Normalde Akşam 8 ama Gece 11’e kadar isteğe bağlı. Eylüle kadar Akşam 6 olacak.

@PrOoFfStRiKeR Hocam 2 Buçuk saat sınavda durdum. Yarım saat erken çıktım. Türkçe doğruyu konuşmak gerekirse beklediğimden çok iyi geçti. 30 Sorudan 25 Tane falan yaptım. 27’de olabilir. Emin olduğum soru sayısı çok. Çoğu okuma anlamaydı zaten. Sosyalde Tarih biraz yaptım. Coğrafyadan 2 tane yaptım. Felsefeden iyi yaptım. Matematikten 10 tane falan yaptım. Fende 10 yaptım Fenden umudum yok açıkçası. Sizce başlangıç için nasıl? Yarın analiz yaparız beraber dediler.

Son düzenleme:
@PrOoFfStRiKeR hocam 2 buçuk saat sınavda durdum. Yarım saat erken çıktım. Türkçe doğruyu konuşmak gerekirse beklediğimden çok iyi geçti. 30 sorudan 25 tane falan yaptım. 27'de olabilir. Emin olduğum soru sayısı çok. Çoğu okuma anlamaydı zaten. Sosyalde tarih biraz yaptım. Coğrafyadan 2 tane yaptım. Felsefeden iyi yaptım. Matematikten 10 tane falan yaptım. Fende 10 yaptım fenden umudum yok açıkçası. Sizce başlangıç için nasıl? Yarın analiz yaparız beraber dediler.

Bu bahsettiğiniz TYT değil mi soru sayısı 40 olması gerekmiyor mu ders başına. Türkçe gelişir soru çözdükçe başlangıç için eğer 25 doğruysa sınava kadar 30-35 görürsünüz, sosyal idare eder konular pek aklınızda olmadığını varsayıyorum derslere girdikçe oda yükselecektir. Matematik biraz kötü kalmış matematik ağırlıklı ilerlemeniz lazım sizi öne atacak matematikdir. Fen ise başlangıç için idare eder.

Bu bahsettiğiniz TYT değil mi soru sayısı 40 olması gerekmiyor mu ders başına. Türkçe gelişir soru çözdükçe başlangıç için eğer 25 doğruysa sınava kadar 30-35 görürsünüz, sosyal idare eder konular pek aklınızda olmadığını varsayıyorum derslere girdikçe oda yükselecektir. Matematik biraz kötü kalmış matematik ağırlıklı ilerlemeniz lazım sizi öne atacak matematikdir. Fen ise başlangıç için idare eder.
Hayır 40 değildi. TYT’ydi. Kendi yayınlarıydı. Her dersten 30 Soru vardı. Tam doğru sayılarını bilmiyorum. Şuan ki tahmin.

Belirleme sınavı sonrası direkt dersler başlar, aynı seviyede olduğunuz kişilerle ders alırsınız. Seviyeniz arttıkça sınıf atlarsınız. Rekabet ortamı olması için yoksa A sınıfı da, B sınıfı da olsa aynı konuyu işleyeceksiniz.

Belirleme sınavı sonrası direkt dersler başlar, aynı seviyede olduğunuz kişilerle ders alırsınız. Seviyeniz arttıkça sınıf atlarsınız. Rekabet ortamı olması için yoksa A sınıfı da, B sınıfı da olsa aynı konuyu işleyeceksiniz.
Yani olduğumuz sınıfın bir önemi yok değil mi? Her sınıfta da ilgi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı