Yeni Edge Chromium Tarayıcısı Xbox Series X’te Nasıl Çalışıyor?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
yeni-edge-chromium-tarayicisi-xbox-series-x-te-nasil-calisiyor-technopat.jpg

Yayınlanan video ile beraber yeni Edge Chromium tarayıcısının Xbox Series X’te nasıl çalıştığı gözler önüne serildi. Xbox kullanıcılarına daha iyi bir tarayıcı deneyimi sunmak için bir süredir çalışmalarına devam eden Microsoft, bildiğiniz üzere Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısını Xbox konsollarında test etmeye başlamıştı. Yeni Edge Chromium tarayıcısı ise Alpha Skip-Ahead grubunda yer alan Xbox One […]

Devamı: Yeni Edge Chromium Tarayıcısı Xbox Series X’te Nasıl Çalışıyor?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

yeni-edge-chromium-tarayicisi-xbox-series-x-te-nasil-calisiyor-technopat.jpg

Yayınlanan video ile beraber yeni Edge Chromium tarayıcısının Xbox Series X'te nasıl çalıştığı gözler önüne serildi. Xbox kullanıcılarına daha iyi bir tarayıcı deneyimi sunmak için bir süredir çalışmalarına devam eden Microsoft, bildiğiniz üzere Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısını Xbox konsollarında test etmeye başlamıştı. Yeni Edge Chromium tarayıcısı ise Alpha skip-ahead grubunda yer alan Xbox One […]

Devamı: Yeni Edge Chromium Tarayıcısı Xbox Series X’te Nasıl Çalışıyor?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ben şunu anlamadım, yeni Chromium Edge Win32 yani exe bir program, Xbox ise UWP işletim sistemi yani sadece appx uygulamalar çalışıyor. Tüm uygulamalar ve oyunlar Microsoft Store'dan indiriliyor.
Chromium Edge Win32 ise Xbox da nasıl çalışıyor. Acaba yeni Edge'nin UWP sürümü mü çıktı?
Eğer çıkarsa harika olur, UWP uygulamalar her zaman Win32'ye göre daha hızlı daha hafif ve daha pratik. UWP sürümü çıktığına göre Windows 10'a gelir umarım...

Edge Windows 10'da gayet kararlı ve hızlı çalışıyor. Xbox'ta da böyle çalışacağını düşünüyorum.

Nasıl çalışacak ki ben orayı anlamadım. Xbox'da sadece UWP uygulamalar çalışır. Ama yeni Edge Chromium olan ise Win32 yani EXE dir. Nasıl çalışıyor acaba. Port olabilir mi?
Hocam yapan şirket Microsoft. Baştan bile yapabilir yani bu kadar kafaya takmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı