Yeni ekran kartı ve işlemci alındıktan sonra yapılması gerekenler

Arkadaşlar yeni ekran kartı ve işlemci aldım. Onları sisteme montajlayınca bilgisayarı sıfırlamam gerekir mi, olduğu gibi kullanmaya devam mı edeyim?

Eski işlemci: Athlon 200GE.
Yeni işlemci: Ryzen 5 3600.

Eski ekran kartı: RX 460.
Yeni ekran kartı: RX 5700 XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini yükleyeceksiniz. Başka bir işleme gerek yok. Ama parçaları yenilediğiniz için format atsanız iyi olur.

Ben i54460'dan i74790'a geçiş yaptım 4 ay önce. 1650 Super'i besleyemiyordu 4460. 4790 taktıktan sonra bir rahatlama geldi diye düşünüyordum. Fakat oyuna bir girdim %60 GPU kullanımı gördüm. Windows'u sıfırlayınca düzeldi. Yapın demiyorum ama bir format sağlıklı olur belki.

Ben i54460'dan i74790'a geçiş yaptım 4 ay önce. 1650 Super'i besleyemiyordu 4460. 4790 taktıktan sonra bir rahatlama geldi diye düşünüyordum. Fakat oyuna bir girdim %60 GPU kullanımı gördüm. Windows'u sıfırlayınca düzeldi. Yapın demiyorum ama bir format sağlıklı olur belki.
Bence de.

Format yani sıfırlamak değil mi ? Yoksa windows dahil her şeyi silmek mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı