Yeni Ekran Kartlı Laptoplar Beklenmeli mi?

Gtx 1080M modeli ne zaman çıkar bilemeyiz ama fiyatları bayağı uçar gibime geliyor.Bütçe sıkıntın yoksa biraz daha bekle derim.(y)

AMD bütçe dostu performanslı kart sundu, herkesin GTX 1080 için 3 milyar vermeye bütçesi el vermeyebilir. Ben Monster'ın masaüstü i7'si koyduğu gibi GTX 1080 koymasını bekliyorum, inşallah yaparlar. Nanometre düşünce böyle şeyler görülmeye başlandı çünkü.

@Silinen üye sizin gereksiz mesajlarınızı okumadığımı beyniniz alıyor mu? Maalesef alıntı yaptığınız için gereksiz mesajlarınızı okudum. Sinirli gününde sinirini çıkarmak için laf atan bir kişisiniz ve zaten bundan dolayı size ne açıklama yapsam da anlamayacağınızı biliyorum fakat belki bu mesajı gördüğünüz gün sinirli değilsinizdir;
2xRx480 ile GTX 1080'i karşılaştırmısınız beyni *algılayan arkadaşım ... Rx480'nin AMD tarafından bu serinin orta seviye GPU'su olduğu söylenmiş. Rx490 veya üzeri GPUlarda büyük bir ihtimalle GTX1080 geçilecektir. Ayrıca Rx480'nin iki tanesi bile çok daha ucuz GTX 1080'den. Gerçekten bence kendinize bir çeki düzen verin. Foruma sadece ben veya burada yazan kişilerin formu olmadığı ve ziyaretçilerin de uğradığı bir forum olduğunu unutmayın! ''Bu da son yorum hadi eyv. '' demişsiniz gerçekten çocukça..

@Silinen üye sizin gereksiz mesajlarınızı okumadığımı beyniniz alıyor mu? Maalesef alıntı yaptığınız için gereksiz mesajlarınızı okudum. Sinirli gününde sinirini çıkarmak için laf atan bir kişisiniz ve zaten bundan dolayı size ne açıklama yapsam da anlamayacağınızı biliyorum fakat belki bu mesajı gördüğünüz gün sinirli değilsinizdir;
2xRx480 ile GTX 1080'i karşılaştırmısınız beyni *algılayan arkadaşım ... Rx480'nin AMD tarafından bu serinin orta seviye GPU'su olduğu söylenmiş. Rx490 veya üzeri GPUlarda büyük bir ihtimalle GTX1080 geçilecektir. Ayrıca Rx480'nin iki tanesi bile çok daha ucuz GTX 1080'den. Gerçekten bence kendinize bir çeki düzen verin. Foruma sadece ben veya burada yazan kişilerin formu olmadığı ve ziyaretçilerin de uğradığı bir forum olduğunu unutmayın! ''Bu da son yorum hadi eyv. '' demişsiniz gerçekten çocukça..

Şimdi yazmasam ayrı dert, yazsam ayrı dert. En iyisi mesajını son kez tekrarlayayım sizin gibi ahmaklar konuyu değiştirmeye çalışmasın. Nvidia' nın son çıkardığı kart olan GTX1080 şuan Dünya' nın en güçlü ekran kartı. AMD' nin şuan bu kartla değil baş edecek, yakınından bile geçecek bir kartı yok. Gelecek beni ilgilendirmez şuan en iyisi Nvidia. AMD fanboylarına iyi günler dilerim. Gidip GTX 1080 ile en iyi performansı alayım. Siz low' a çekip 30 FPS oynamaya devam :).

Cidden acıyorum :(

Bana telefon GPau' su anlatma. Bana AMD' nin performansının daha iyi olduğunu kanıtlayan birşey göster. Ağlamanın anlamı yok. Nvidia' nın daha sessiz, daha serin ve daha performanslı çalıştığı bu Dünya' da :) .

Apple, Sony dediğimde aklına TELEFON gelmesi cidden senin bu işten anlamadığının en büyük göstergesi ya...

Şimdi yazmasam ayrı dert, yazsam ayrı dert. En iyisi mesajını son kez tekrarlayayım sizin gibi ahmaklar konuyu değiştirmeye çalışmasın. Nvidia' nın son çıkardığı kart olan GTX1080 şuan Dünya' nın en güçlü ekran kartı. AMD' nin şuan bu kartla değil baş edecek, yakınından bile geçecek bir kartı yok. Gelecek beni ilgilendirmez şuan en iyisi Nvidia. AMD fanboylarına iyi günler dilerim. Gidip GTX 1080 ile en iyi performansı alayım. Siz low' a çekip 30 FPS oynamaya devam :).
Yazık be... Dostum biz de biliyoruz "şu anda" dünyanın en iyisinin GTX 1080 olduğunu. Ancak bu demek değildir AMD Nvidia'yı RX490 veya üstü kartlarla geçmeyeceği. Daha sadece Rx480 duyuruldu ki buda orta seviye bir kart. Neyse sana GTX 1080'in ile ultrada iyi oyunlar...

Arkadaşlar lütfen böyle şeyler için kavga etmeyin.Şimdi konu bu değil.Konu yeni mobil ekran kartları sizce gtx 1060m gtx 970m den daha iyi performans verir mi.

Arkadaşlar lütfen böyle şeyler için kavga etmeyin.Şimdi konu bu değil.Konu yeni mobil ekran kartları sizce gtx 1060m gtx 970m den daha iyi performans verir mi.
Bence verecektir hatta daha güçlü bir performans dahi alabilirsiniz. 1070 titan x ten güçlü iken 1060 ın 970 i geçememesi saçmalık olur 980 e kafa tutabilecek olması muhtemel. 1060m gtx 970 ten güçlü dahi olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı