BIOS' taki disk ayarlarından kaynaklanabilir. Sentiel' de disk sağlığı iyi gözüküyordu.Bence sorun diskte 50 mb/s hız ne demek hocam bi sorun var. Oyunu başka bir diskte test etme şansınız var mı?
Eğer bir telefon bulabilirsen dediğim yöntemi uygulayarak sorunun ethernet kablosunda olup olmadığını öğrenebilirsin. Telefonun aynı ağın Wi-Fi' ına bağlı olsun, sonrasında USB ile bilgisayarına bağla ve ayarlardan bilgisayarın için internet erişimi ver. İndirme, yükleme hızlarını tekrar test et. Eğer sorun yoksa sorun ethernet kablosundadır. Eğer sorun devam ediyorsa internet hızı testini USB kabloyu sök ve bir de telefonunda dene. Eğer telefondaki değerler de aynıysa internetlik bir problem yok (tabii altyapı ya da modem sorunları hariç) demektir. Arkadaş diskte sorun olma ihtimali üzerine durmuş. Aynı diskte internetsiz çalışabilecek herhangi bir oyun bulundur ve aynısını onda dene. Offline oyunda bile bu sorun olursa donanımsal bir sıkıntı mevcut demektir.Hocam ben bir de bir şey fark ettim denetim masasında Ethernet kablosunun alıcı gönderici MB vs yazıyor arkadaşlarımda gönder yazan yer 4MB oluyordu bende orası 16.0 ya da 32.0 KB yazıyor Ethernet kablosu ile mi ilgili acaba hocam.
Son düzenleme: