Yeni HDD kaynaklı donma sorunu

Keremfx

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce halihazırda kullandığım Samsung SSD 850 Evo yetmemeye başladı. Bende 500GB kapasiteli bir Seagate HDD satın aldım fakat bilgisayara taktıktan sonra anlık donmalar oyunlarda crashler oyun sonu ekranların uzun süre gitmemesi gibi sorunlar almaya başladım. Genelde HDD kullanımı %100'e fırlıyor ve inmek bilmiyor. SSD'de aynı şekilde o fırladığı anda %100 civarına çıkıyor. Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz? HD Tune ile tarattım herhangi bir bad sector yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem SSD'ye mi kurulu? Görev yöneticisinden HDD alanında disk kullanımına etkileyen arka plan uygulamalar, vs bir şeyler mi var? Bir görsel atar mısınız? Temiz kurulum mu yaptınız? Samsung magician programını indirip, SSD'ninizin sağlık durumuna bakın.

Sistem SSD'ye kurulu fakat anlık bir şekilde böyle fırlamalar oluyor bunu yapan uygulama herhangi.
Bir şey olabiliyor Epic Games Launcher'i Opera Google Chrome fark etmeksizin arada %100 olup takılıyor SSD sağlık durumu da iyi kontrol ettim.
1589198713172.png

1589199040708.png

Yardımcı olacak yok mu? Sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı